Gebeliğe Hazırlık Yumurtalarda pco görünümü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar merhaba size bir sorum olacak. Ben üç ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim. Bu zamana kadar kaç kere alttan muayene oldum yumurtalıklarıma bakıldı hiç kist var falan denmemişti. İki gün önce doktora gittim pco görünümü var dedi doktor. Ama hormonlarım falan herşey normal adetlerim düzenli. Lh ve fsh hormonumda normal. Sizce bu gebelik için bir sıkıntı oluşturur mu ? Böyle olup hamile kalan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba canım. Benim bildiğim bu rahatsızlığı olanlarda adet düzensizliği olur. Hatta benim yakın bir arkadaşımda da var 5-6 ay olamıyor neredeyse. Anca Dr a gidip ilaç alıyor o şekilde. Yanılmış olabilir mi dr

Yok gösterdi banada. Buna sadece pco görüntüsü diyebiliriz ama pco sendromu değilsin çoğu kadında olabilir dedi. Gebeliğe sorun teşkil etmez dedi ama aklıma takıldı

Yok gösterdi banada. Buna sadece pco görüntüsü diyebiliriz ama pco sendromu değilsin çoğu kadında olabilir dedi. Gebeliğe sorun teşkil etmez dedi ama aklıma takıldı
Bende de Pco var hormonlar sorunsuz Du ama regl gecikiyodu hep ama hamilelige engel değil ben hamileyim

Çok teşekkür ederim. Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Darısı başıma inşallah
Senin durum daha iyi düzenli regl oluyormuşsun bende olmuyordu mesela dogum kontrol hapı kullandım Bi süre düzene girsin diye stres yapma olur yani ovulasyon testi ile yumurtlamanı takip edebilirsin yardımcı olur hamile kalmana çünkü hep 14. Gün olmuyor yumurtlama bende geç yumurtlama oldu mesela hamile kaldığım ay bu yüzden takip etmek avantaj saglıyor

Aynisi bana da söylendi. 4 kez klomen kullandım 2 kere aşılama yapildi henüz hiç gebe kalamadim kimyasal bile olsa gebe kaliyorsun demek ki umutsuz olma

Evet doğru söylüyorsunuz bu ay normal deneyeyim olmazsa ovülasyon testi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…