- 5 Ocak 2025
- 14
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi kekyapayim
Yumurtlama gününü gösterem uygulamalardan en doğru sonucu veren hangisi sizce? Benim 30 35 günde bir olduğu için emin olamıyorum gününden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de bulamıyorum bir türlü ama kadın vücudu çok garip asla bir matematiği yok. O yüzden kendimizi dinlemek en doğrusu sanırımYumurtlama gününü gösterem uygulamalardan en doğru sonucu veren hangisi sizce? Benim 30 35 günde bir olduğu için emin olamıyorum gününden
Sanırım kendimi dinleyemiyorum bi türlü anlamıyorum:))Merhaba ben de bulamıyorum bir türlü ama kadın vücudu çok garip asla bir matematiği yok. O yüzden kendimizi dinlemek en doğrusu sanırım
Hiç ovulasyon test çubuklarını denediz mi onlar biraz daha iyi oluyor takvime göre takvim bazen yanıltabiliyor adet gününü doğru gösteriyor ama yumurtlamayı bilemiyor bazen çünkü her ay değişiklik gösteriyor vücutYumurtlama gününü gösterem uygulamalardan en doğru sonucu veren hangisi sizce? Benim 30 35 günde bir olduğu için emin olamıyorum gününden
Uygulamalar konuya matematiksel yaklasiyor, 28 gunluk adet donemi icin 14. Gunu yumurtama, 30 gunluk adet donemi icin 15. Gunu yumurtama gunu olarak gosteriyor. Belki gercekte siz 12. Gun veya 17. Gun yumurtluyorsunuz ama uygulama bunu bilemez. Ovulasyon takibi, LH testleri size daha yardimci olacaktir. Guvenilir bir kac marka var onlardan alip reglinizin bitmesiyle baslayabilir, yumurtama gununuzu anlayabilirsiniz. Yanisira bir jinekologa gidip yumurta takibi de yaptirabilirsiniz. Hayirlisi olsun...
Aynen öyle mesela benim adet döngüm 28 Gün ama ben bu ay ovulasyon testiyle takip ettim adet bitişinin 11. Günü yumurtlama gördüm ama takvime göre 15. Gün olacaktıUygulamalar konuya matematiksel yaklasiyor, 28 gunluk adet donemi icin 14. Gunu yumurtama, 30 gunluk adet donemi icin 15. Gunu yumurtama gunu olarak gosteriyor. Belki gercekte siz 12. Gun veya 17. Gun yumurtluyorsunuz ama uygulama bunu bilemez. Ovulasyon takibi, LH testleri size daha yardimci olacaktir. Guvenilir bir kac marka var onlardan alip reglinizin bitmesiyle baslayabilir, yumurtama gununuzu anlayabilirsiniz. Yanisira bir jinekologa gidip yumurta takibi de yaptirabilirsiniz. Hayirlisi olsun...
Bence uygulamalar 20. Günü gösteriyorAynen öyle mesela benim adet döngüm 28 Gün ama ben bu ay ovulasyon testiyle takip ettim adet bitişinin 11. Günü yumurtlama gördüm ama takvime göre 15. Gün olacaktı
Bende yazacaktımBence uygulamalar 20. Günü gösteriyor
Sen en iyisi güvenilir ovulasyon testleri al adetin bittiği gün hergün yapın yumurtlamayı görene kadar devam edin umarım sizi doğru sonuca götürür ona göre takvimlede karşılaştırırsınız bakalım hangisi doğruBende yazacaktım
Şimdilik 2 günde bir ilişki yöntemiyle gidiyorum sadece merak ettim yumurtlama günümden emin olmak istedim ama ilerleyen süreçlerde bakalım nasıl olacak teşekkür ederim fikir içinSen en iyisi güvenilir ovulasyon testleri al adetin bittiği gün hergün yapın yumurtlamayı görene kadar devam edin umarım sizi doğru sonuca götürür ona göre takvimlede karşılaştırırsınız bakalım hangisi doğru
Rica ederim aynen bu şekilde yapsan gebelik ihtimali yüksek inşallah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallahŞimdilik 2 günde bir ilişki yöntemiyle gidiyorum sadece merak ettim yumurtlama günümden emin olmak istedim ama ilerleyen süreçlerde bakalım nasıl olacak teşekkür ederim fikir için
Amin tüm isteyenlereRica ederim aynen bu şekilde yapsan gebelik ihtimali yüksek inşallah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah