Yumurtalama dönemiyle ilgili, lütfen yardım edin

Mihrimah-00

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
149
70
13
33
Benim adet döngüm 21 gün ve adetim 6 gün sürüyor. Yumurtlama 14 günde bir olduğu için adetim bittikten bir gün sonra yumurtlama dönemime geliyor. Sorunum şu; bu ay ilk 4 gun adetim damlalar halinde yada hiç gelmedi. 5ci gün yoğunlaştı ve öyle devam etti. Bugün 7 ci gün ve hala kanamam var. Normalde yarın yumurtlama günüm ama adetim hala devam ediyo. Yani yumurlama günümde hala kan geldiği için ilişki yaşayamiyacağiz. Sizce adetim uzun sürdüğü için yumurtlama gunümde kendini geriye atarmi? Yani yarın değilde sonraki gün olur mu? Bugun kanla birlikte yumurta akı gibi akıntı geldi. Yumurtlama zamanina yakın olduğunda geliyormuş bu akınti. Napcağimi bilmiyorum Çocuk istiyoruz bu yüzden çok üzüldüm bu duruma.

Canim o beyaz akinti sadece yumurtlama gunu belirtisi degil. Yani iltihap varsa da gelebilir, tahrik olduysan gelebilir, adet oncesi, sonrasi veya adetliyken icini temizlemek icin gelebilir. 21 gunde bir adet olmak falan daha once hic basima gelmedi kesin bir yorum yapamam. Ama kanama varsa yumurtlama donemi olmaz buna eminim. Kesin emin olmak istiyorsan eczaneden yumurtlama testi al, ayni gebelik testi gibi. Ama icinde 5 adet var. Adetin bitince yapmaya basla. Yumurtlama varsa 2 cizgi cikar. Emin olursun. Baska yolu yok yani.

Ben de bircok soru soruyorum burda caresiz kaldigimda. Konu ile ilgili bilgisi olan olmayan kimse cevap vermiyor. Azicik da olsa yardimci olmak fikrimi belirtmek istedim. Gecmis olsun canim. Insallah sen de ben de en yakin zamanda hamile kaliriz hayirlisiyla

Çok teşekkür ederim. Umarım Allah bir an önce nasip eder isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…