Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen benimde öyle canım ama adetle gitmedi 5 cm den 4 cm e düştü sadece. zararsızmış ama doktor gitmesi için doğum kontrol hapı vericem dedi ama bebek istiyoruz.
Canim benim de oyle oldu 4 cmdi sonra 3.5'a dustu ondan sonraki kontrolumde gorulmedi. Bence kendiliginden gitsin ugrasma siz yine calismalariniza devam edersiniz. Ben kullanmak istememistim dogum kontrol hapi ve uc ayda kayboldu kendiliginden. Ama tabi sen bilirsin yine de
Canim benim de oyle oldu 4 cmdi sonra 3.5'a dustu ondan sonraki kontrolumde gorulmedi. Bence kendiliginden gitsin ugrasma siz yine calismalariniza devam edersiniz. Ben kullanmak istememistim dogum kontrol hapi ve uc ayda kayboldu kendiliginden. Ama tabi sen bilirsin yine de
Benimde 3 cm lik zararsız bir kıstım var gitmiyo ama engel de değilmiş dogum kontrol hapı kesinlikle kullanma derim sadece 1 ay kullandım adetlerim değişti tuhaf geliyo 1 sene oldu Nasıl bi etkisi varsa hala aynı cok pişmanım içebiliyorsan soğan kuru öneriyorlar ama ben içemedim