• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kisti

Zararsiz bir kistse eger kendiliginden geciyor. Ben ugrasmadim kendiliginden gecti ucuncu ayimda atilmisti vucudumdan. Klomen sonrasi olusmustu benimki

Zararsiz bir kistse eger kendiliginden geciyor. Ben ugrasmadim kendiliginden gecti ucuncu ayimda atilmisti vucudumdan. Klomen sonrasi olusmustu benimki
Aynen benimde öyle canım ama adetle gitmedi 5 cm den 4 cm e düştü sadece. zararsızmış ama doktor gitmesi için doğum kontrol hapı vericem dedi ama bebek istiyoruz.

Canim benim de oyle oldu 4 cmdi sonra 3.5'a dustu ondan sonraki kontrolumde gorulmedi. Bence kendiliginden gitsin ugrasma siz yine calismalariniza devam edersiniz. Ben kullanmak istememistim dogum kontrol hapi ve uc ayda kayboldu kendiliginden. Ama tabi sen bilirsin yine de

Canim benim de oyle oldu 4 cmdi sonra 3.5'a dustu ondan sonraki kontrolumde gorulmedi. Bence kendiliginden gitsin ugrasma siz yine calismalariniza devam edersiniz. Ben kullanmak istememistim dogum kontrol hapi ve uc ayda kayboldu kendiliginden. Ama tabi sen bilirsin yine de
İşte onun için aklım karıştı. kullanmam bende :)

Eger dr.un zararsiz oldugunu, gebelige engel olmadigini soylediyse telas yapmana gerek yok adetle atarsin mutlaka
Doktor bu ay için değilde galiba gitmezse önümüzdeki ay için kullanırsın dedi. yumurtlamayı engelliyomuş ama

Benimde 3 cm lik zararsız bir kıstım var gitmiyo ama engel de değilmiş dogum kontrol hapı kesinlikle kullanma derim sadece 1 ay kullandım adetlerim değişti tuhaf geliyo 1 sene oldu Nasıl bi etkisi varsa hala aynı :sopa: cok pişmanım içebiliyorsan soğan kuru öneriyorlar ama ben içemedim :KK14:

Back