Bebek Beslenmesi yumurtadan başka protein???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

geve

EGEM
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
92
4
96
47
Diğer
kızlar bebğim 7 aylık ve yumurtaya alerjisi var kahvaltısına yumurtadan başka koyabilceğim protein varmı?

peynir koyarsın.En önemlisi de çökelek,diğerlerinden daha fazla protein içerir.Emiyorsa sütünden alıyordur.Gün içinde yoğurt yedirirsin,kıyma verirsin,çorbasına bir kaşık mercimek koyarsın,onlar günlük protein ihtiyacını karşılar zaten.

doktor corbalarina hergun et koy dedi 5 gun kiyma 1 -2 gun tavuk
bir de birsey soracagim bebeginin alerjisi oldugunu anladiginda nasildi?
benim oglum da allerji oldu cok fenaydi butun vucut kipkirmizi goz sis
ve su an ilac aliyor bitince bir dizi test yapilacak herseye allerjisi olabilirmis
verdikleri cevap nbu...

Slm benimm oğlum 1 yaşına basacak bizim de yumurtaya alerjimiz var akı ama doktorlar sarısını da verme dedi biz 5 aylıkken test yaptırmıştık o günden bu yana yumurta yemiyoruz ben yediğim zaman bile kızarıyordu oğlum daha yeni yeni kendiim yiyorum oğlum a her 3 ayda bir kandan bakılıyor ağustosta gene gidicez ilk zamanlar peynir yiyordu oğlum ama peyniride yemiyor yoğurt günlük 1 kase yiyodu 1 aya yakındır yoğurtta yemiyor beni emiyor meyva yiyor çorbada sadece tel şehriye falan içiyor tavuk yemiyor balık yemiyor kıyma katarsam çıkartıp yemiyo bi geçiş dönemi şu an pek bişe yemiyo 2 aya yakındır seçiyor damak tadı çok kuvvvetli domatesi çok seviyor domatese çok az peynir koyuyorum onu bile ağzından çıkarıyo valla zorlamıyorum umarım düzelir diye bekliyorum kilomuz iyi en başından beri ama 3 aydır kilo da almıyoruz 11 kg 77 cm idik 1 ay önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…