- 27 Ağustos 2021
- 61
- 15
- 18
- 29
- Konu Sahibi dokuzeylulllll
-
Merhaba bende bu ay tüp bebeğe başlamıştım iğneleri kullandım tam çatlatma iğnesi verileceği gün yumurtam kiste dönüşmüş kist yumurtaları baskılamış hiç yumurta büyümemiş tedavim iptal oldu kist kendiliğinden düşer dedi doktorum ama bende eritecwğini düşünmüyorum nasıl hallederim diye düşünüyorum sizin gibiselam gecen ay tüp bebek tedavisine baslamıstık yumurtalar zor buyuyup toplama ıslemınde erken catlamıs ve küçülmüş denıldı ve işlem yapılmadı bu ay gene muayeneye gıttım kıst olusmus kıstten dolayı yumurta gozukmuyo dendı adetle atarsın yada oyle kalır dedı cok korktum zaten zor buyumustu amh 0.08 acele etmem gerek ve her ay sorun cıkıyo bu kıstı nasıl erıtebılırım doktor ilaçta vermedı. Beklemek cok zor
Kist küçükse ilaç vermiyor dr lar kendi küçülüp dökülüyor,büyükse doğum kontrol hapı verip takip ediyorlarMerhaba bende bu ay tüp bebeğe başlamıştım iğneleri kullandım tam çatlatma iğnesi verileceği gün yumurtam kiste dönüşmüş kist yumurtaları baskılamış hiç yumurta büyümemiş tedavim iptal oldu kist kendiliğinden düşer dedi doktorum ama bende eritecwğini düşünmüyorum nasıl hallederim diye düşünüyorum sizin gibi
31mm kistim bakalım gidecek mi kendiliğinden tüm kullandığım ilaçlar boşa gittibKist küçükse ilaç vermiyor dr lar kendi küçülüp dökülüyor,büyükse doğum kontrol hapı verip takip ediyorlar
Çok büyük değil kistin kendi kayabolur benm geçen ay vardı kayboldu bu ay gene oldu31mm kistim bakalım gidecek mi kendiliğinden tüm kullandığım ilaçlar boşa gittib
Çok üzüldüm bu kadar yolu yarılamıştık böyle çıkmasa 2 gün sonrasında opu olacaktım korkum yine başlayıp yine kistimin çıkması başlamadan çıksa tamam ama başladıktan sonra rapor hakkım da bitiyorÇok büyük değil kistin kendi kayabolur benm geçen ay vardı kayboldu bu ay gene olduüstelikte tüp bebek tedavisine başladık 2aydır kist bana musallat oldu.bişe içme büyümediği sürece sorun yok
evt sizinki daha zor okadar iğne ol iptal olsun.suan tedavi yoksa biraz bitki çayları felan içseniz hayıt tohumu felan hormonlarınız bi düzene girse sizin yerinizde olsam hakkımı kullanmadan önce mutlaka 1-2ay ara verirdim üst üste tedavide vücuda fazla hormon yüklendiği içinÇok üzüldüm bu kadar yolu yarılamıştık böyle çıkmasa 2 gün sonrasında opu olacaktım korkum yine başlayıp yine kistimin çıkması başlamadan çıksa tamam ama başladıktan sonra rapor hakkım da bitiyor
Zaten önümüzdeki ay da kist çıkacağını düşünüyorum ben bu kadar iğneyle hormonlar da bir düzensizlik çıkar yine başlanamaz bence rabbim hepimize hayırlısıyla kolayca hamile kalmayı nasip etsinevt sizinki daha zor okadar iğne ol iptal olsun.suan tedavi yoksa biraz bitki çayları felan içseniz hayıt tohumu felan hormonlarınız bi düzene girse sizin yerinizde olsam hakkımı kullanmadan önce mutlaka 1-2ay ara verirdim üst üste tedavide vücuda fazla hormon yüklendiği için
Vücudun dengesi şaşıyor.
Amin inşallahh biraz dinlensin vücudun acele etme en güzel zamanda olsunZaten önümüzdeki ay da kist çıkacağını düşünüyorum ben bu kadar iğneyle hormonlar da bir düzensizlik çıkar yine başlanamaz bence rabbim hepimize hayırlısıyla kolayca hamile kalmayı nasip etsin
Amin rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin size deAmin inşallahh biraz dinlensin vücudun acele etme en güzel zamanda olsun
Geçmiş olsun bır dahakı aya kaldı benımde kıst gıtmıycekmıs gıbı cunku agrım var ve korkuyorum gıtmesee baslayamayız dedı ilac vermedı iğneyle bosaltabılırım ama gene buyuyebılır dedı bu 3. Ay olacak cok yoruldum ekımde muayene olup tekrar baslanacak ama bana kıst gıtmıs gıbı gelmıyorZaten önümüzdeki ay da kist çıkacağını düşünüyorum ben bu kadar iğneyle hormonlar da bir düzensizlik çıkar yine başlanamaz bence rabbim hepimize hayırlısıyla kolayca hamile kalmayı nasip etsin
Mrb bende uzun yillar tüp bebek aşilma vs vs cok ugrastim amh 0.04 çikti drlar artik bebegin olmaz menepoza girmişsin dedi İMPRLY vitamin hap var aldim onu her sabahda devit 3 d vitanini aldi. 4 ay sinra amh tekrar yaptirdim 0.46 çikti korkutuyor drlar amh nails yükselttin dedi dr yukselmez normalde dedi imprly hap dayesinde dene istersenselam gecen ay tüp bebek tedavisine baslamıstık yumurtalar zor buyuyup toplama ıslemınde erken catlamıs ve küçülmüş denıldı ve işlem yapılmadı bu ay gene muayeneye gıttım kıst olusmus kıstten dolayı yumurta gozukmuyo dendı adetle atarsın yada oyle kalır dedı cok korktum zaten zor buyumustu amh 0.08 acele etmem gerek ve her ay sorun cıkıyo bu kıstı nasıl erıtebılırım doktor ilaçta vermedı. Beklemek cok zor
Bana da ilaçsız gidecekmiş gibi gelmiyor size de çok geçmiş olsun valla çok yoruldum bir tüp bebek yaptırmak bile bu kadar zor olmamalıydıGeçmiş olsun bır dahakı aya kaldı benımde kıst gıtmıycekmıs gıbı cunku agrım var ve korkuyorum gıtmesee baslayamayız dedı ilac vermedı iğneyle bosaltabılırım ama gene buyuyebılır dedı bu 3. Ay olacak cok yoruldum ekımde muayene olup tekrar baslanacak ama bana kıst gıtmıs gıbı gelmıyor
Merhaba peki bu durum menepozu geciktirdi mi amh yükselmesi ? Erken menepozu erteleye ilir diye duydum sizde oldu mu merak ettimMrb bende uzun yillar tüp bebek aşilma vs vs cok ugrastim amh 0.04 çikti drlar artik bebegin olmaz menepoza girmişsin dedi İMPRLY vitamin hap var aldim onu her sabahda devit 3 d vitanini aldi. 4 ay sinra amh tekrar yaptirdim 0.46 çikti korkutuyor drlar amh nails yükselttin dedi dr yukselmez normalde dedi imprly hap dayesinde dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?