• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yumurta

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sekseniki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
61
8
288
Sakarya
1 yaşında kızım var ve yumurta ya da yumurtalı mamalar yemiyor. ne yapabilirim?
bir de kızıma yumurtayı haşlayarak veriyorum. yumurtanın taze ya da bayat olduğu nasıl anlaşılır?

1 yaşında kızım var ve yumurta ya da yumurtalı mamalar yemiyor. ne yapabilirim?
bir de kızıma yumurtayı haşlayarak veriyorum. yumurtanın taze ya da bayat olduğu nasıl anlaşılır?

lbBazlama ekmeğin arasına tavada çok az zeytinyağı ile pişirilmiş yumurtayı az kimyonlayıp üstüne
barilla'nın hazır makarna soslarından pesto rossoyu fazla olmayacak şekilde sürün. daha sonra içine salam-sucuk fln koyun benim tek yediğim yumrutalı :D ama kızınız daha 1 yaşında.. bilemiyorum. belki kendiniz yyp cnını çektireblrsnz

Canım benim oğlum peyniri çok seviyor , ben önce cok tuzlu olmayan peyniri eziyorum yumurtayı da üzerine ezip çok az da süt koyuyorum baıyıla bayıla yiyor.
Sade yumurta veriyorsan kuru olduğu için bogazına takılıyordur o yüzden yemek istemiyordur.
Zeytini de ezip koyabilirsin içine , farklı ve sevdiği bi şeyler koyarsan mutlaka yiyecektir.

Back