Herkese merhaba arkadaşlar
Size içimde dert olan kimseye anlatamadığım konuda bana yardımcı olmanızı ve tavsiyelerinizi dinlemek için buraya yazıyorum. Öncellikle ben 26 yasındayım 3 yıldır evliyim.
Eşim yurtdışında yasadıgı için yurt dısan tasındım 2. Sene önce ve biz artık yavastan bebek istiyoruz. 1 yıldır korunmasız ilişkimiz var fakat hamile kalamadım. Bende pcos var daha ergenliğimde baslıyan adet düzensizliğimle birkaç kez doktora gittim ve fakat hepsi dogum kontrol hapı yazıp beni yolladılar. İlk gittiğim doktor testesteron hormonumun yüksek oldugunu söyledi. Ve uzun bir süre doktora gitmeyip nişanlandığım dönem doktora tekrar gittim o doktorumda yumurtalıklarımın yavas calıstıgını söyleyip kadın doğum hapı yazıp yolladı ve bana spor yapıp beslenmeni düzelt dedi. İlaçsız kendiliğimden adet olamıyordum. İlaç kullanıp adet oluncada pek fazla doktor peşine düşmedim çok detaylı hormonlarımada baktırmadım. Bana sen pcossun demediler cünkü ben kendim araştırıp kendim pcos oldugumu öğrendim. Evlendiğimden beri biraz düzenli beslenip spor yapınca kendiliğinden adet oldum. Adet oldugu için mutluluktan aglayan bi insan varsa onlardan biride benim
Şimdi içim de hamilelik korkusu var etrafımda herkes artık cocuk yapın baskısına girince ben iyice araştırmaya basladım vitaminler soğan kürü ovilasyon testi vb gibi aranızda benim gibi olan varmı burada cok yalnızım ve bu konuyu anlatacak yakınım yok sizden yardım istiyorum doktora gidicem burda ama buranın doktorlarına cok iyi diyemem o yüzden endişelerim var lütfen yardım edin aranızda benim gibi olup çocuk sahibi olan varmı?