canım 5'li pakette zazanın dediği gibi ngs zaten ücretsiz.Normalde gerek olur ise 3000 euro.Bende başta ngs falan istedim doktor gerek yok dedi.Paket seçiminide, olayınıda bir Andre ile konuş o doktorla görüşür canım daha net karar verirsin.Embriyo donasyonunda 5'li pakete gerek yok bence.Senin rahim nasıl bir problem var mı? Neden garantili paket düşündün?

Ngs genelde problem yaşanan hastalara yapılır
Yani ben gibi.biliyorsunuz gözle görünen güzel embriyoları rahim attı
İnşallah ngs den en sağlıklı bulunur ve bana evlat olur

Aminnnn inşallah Canımmm sımsıkı yapışsın sana bebişin

Hoşgeldin Tamara. Burdaki kimse mutsuz olmasın, güzel haberler verelim birbirimize. Olmadıysa da vardır bir hayrı. Son çare de tükenene kadar devam edelim, Allah büyüktür.

Hoşgeldin Tamara. Burdaki kimse mutsuz olmasın, güzel haberler verelim birbirimize. Olmadıysa da vardır bir hayrı. Son çare de tükenene kadar devam edelim, Allah büyüktür.
Canım Nesim senin için çok üzüldüm ama işte dediğin gibi tukenene kadar devam edeceğiz

İnşallah zazacım peki elena NGS ye gidip sağlıklı embriyo döndürünce bunun olmayacağına dair garanti veriyor mu?

Sağol canım.rahim problemim yoktu yani bizim bildiğimiz.ama Tr deki tedavilerimde kayıp yaşadık.cok yıprandım psikoljik olarak.hani artık stres yaşamayalım, Allah korusun 20. Haftada detaylı usg de kötü sürpriz yasmayalım diye.
Tabii neticede herşey nasip.buradaki herkes icin en kısa zamanda en güzel sonuçlar olsun inşallah.

Ben gidiş dönüş kişi başı 883 tlye aldım
Super bulmussun canim ben aktarmali olarak 1.283 tl buldum aktarmasiz direk bodrumdan 5 bin kusur tlye buldum aktarmali yorucu olur diye direk ucmak istemistik. Bekletiyorum karar veremedim aktarmalimi aktarmasizmi diye

Kızlar herkese merhaba, kiev için bilet bakıyorum da pegasus ta çıkmıyor kiev, nereyi seçiyorsunuz hangi şehri? Bi de ben estrafem ve coraspini aniden bıraktım ya Andey bana tekrar adet olman gerek dedi. Malüm ilaçsız da adet olamıyorum, sizce cylo progynova ya ne zaman başlayayım.

Istersen yinede gitmedenn sor durumu kaç yumurta toplanmis kaçı döllenmiş diye
Canim kalitesini ogrenmen icin murat beyle konus normalde transferden sonra eline kağıt veriliyor kalitesini ordan ogreniyorsun. Embriliyogla ve murat beyle mutlaka konus öğren

Canim kalitesini ogrenmen icin murat beyle konus normalde transferden sonra eline kağıt veriliyor kalitesini ordan ogreniyorsun. Embriliyogla ve murat beyle mutlaka konus öğren
Canm simdi öğrenemem daha dimi erken henüz cmt toplandi pazar bilgi verildi sali da verilecek ins guzel haberler bakalim ama kalite vs belli olmaz daha dimi pers transfer nasipse

Histeroskopi sonrası estrofem duphastn neden veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…