Kizlar ben sormustum ama yanit alamamisim transferi olan arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim benim 15 toplandi 12 si demislerdi bugün 9 u dollenmis dediler sali günü haberleşeceğiz ins bakalim
BEN SORDUM TRANSFER GÜNÜ BİLGİ VERİLECEKMİŞ BİZE.KAÇ TOPLANDI VE AA KALİTE NE KALDI DİYE.

Kizlar ben sormustum ama yanit alamamisim transferi olan arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim benim 15 toplandi 12 si demislerdi bugün 9 u dollenmis dediler sali günü haberleşeceğiz ins bakalim
Yumurta dünmü toplandı?
Bugün kaç gün yumurta toplantıdan sonra?

EVA DİYE MAĞAZALARI VAR.BİZİM WATSONS , GRATİS GİBİ TR'DEN DAHA UYGUN.MERKEZDE BAHSETTİĞİNİZ OYUNCAK KOSTÜMÜ GİYEN PARA İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRENLERİ GÖRDÜK BİRİLERİ İLE KAVGA EDİYORLARDI.SANIRIM YİNE FAZLA PARA İSTEDİLER :))

Himm bize sali da bilgi verilecekmis sürekli çıkarmıyoruz diyo kiyamamn kuzulari rahatsız etmesinler aman diyim
HAKKINIZDA HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH SANA KALİTELİ BİR SÜRÜ EMBRİYO KALIR.KLİNİK GERÇEKTEN KALABALIKTI BENDE O YÜZDEN ÇOK TACİZ ETMEK İSTEMİYORUM.

Zazam dün toplandi daha hergun kimildatmayacaklarmis bugün bilgi verdiler yarin durup sali bakacaklar aman dedim kuzularimizin rahati bozulmasin saglikla büyüsünler ins
Ozaman 15 yumurta toplanmış,12 yumrta yararlı olup işleme alınmış
Ve 9 yumurta bugüne dönlenmiş
Yarın 2 gün,üçüncü güne haber vericekler
Sakın üç günlük transfer ettirme

Ozaman 15 yumurta toplanmış,12 yumrta yararlı olup işleme alınmış
Ve 9 yumurta bugüne dönlenmiş
Yarın 2 gün,üçüncü güne haber vericekler
Sakın üç günlük transfer ettirme
Yok yok canm sizlerden tecrübeliyim hep 5. Güne kalsin dediniz ogrendim iyi oldu ins bakalim.nasip canm youtubedan tüp bebek transferine baktm cok tatli bir gebe kiz anlatti cok kolaymis ağrı sizi olmuyrmis bu zamana kadar hic bakmamistim merak ettm ins benimde kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…