Amin canm amin insRabbim yolunu acik etsin guzel haberlerle don insallah
GİTMEDİK CANIM GİTSEK HABER VERECEKETİM SANA.Bugün lavinaya filan gelecek olursan haber ver ben de yakınım buluşuruz canım
BEN SORDUM TRANSFER GÜNÜ BİLGİ VERİLECEKMİŞ BİZE.KAÇ TOPLANDI VE AA KALİTE NE KALDI DİYE.Kizlar ben sormustum ama yanit alamamisim transferi olan arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim benim 15 toplandi 12 si demislerdi bugün 9 u dollenmis dediler sali günü haberleşeceğiz ins bakalim
Yumurta dünmü toplandı?Kizlar ben sormustum ama yanit alamamisim transferi olan arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim benim 15 toplandi 12 si demislerdi bugün 9 u dollenmis dediler sali günü haberleşeceğiz ins bakalim
Himm bize sali da bilgi verilecekmis sürekli çıkarmıyoruz diyo kiyamamn kuzulari rahatsız etmesinler aman diyimBEN SORDUM TRANSFER GÜNÜ BİLGİ VERİLECEKMİŞ BİZE.KAÇ TOPLANDI VE AA KALİTE NE KALDI DİYE.
HAKKINIZDA HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH SANA KALİTELİ BİR SÜRÜ EMBRİYO KALIR.KLİNİK GERÇEKTEN KALABALIKTI BENDE O YÜZDEN ÇOK TACİZ ETMEK İSTEMİYORUM.Himm bize sali da bilgi verilecekmis sürekli çıkarmıyoruz diyo kiyamamn kuzulari rahatsız etmesinler aman diyim
Zazam dün toplandi daha hergun kimildatmayacaklarmis bugün bilgi verdiler yarin durup sali bakacaklar aman dedim kuzularimizin rahati bozulmasin saglikla büyüsünler insYumurta dünmü toplandı?
Bugün kaç gün yumurta toplantıdan sonra?
PARDON CANIM YA BEN KİEV SANIYORDUM.Zirkacim keske ne guzel olurdu ama gönlümüz bir bizim ben kibrista olacagim
Istersen yinede gitmedenn sor durumu kaç yumurta toplanmis kaçı döllenmiş diyeHAKKINIZDA HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH SANA KALİTELİ BİR SÜRÜ EMBRİYO KALIR.KLİNİK GERÇEKTEN KALABALIKTI BENDE O YÜZDEN ÇOK TACİZ ETMEK İSTEMİYORUM.
Sorun degil canm zirkacim sen suan ne ilaçlar kullanıyorsunPARDON CANIM YA BEN KİEV SANIYORDUM.
PAZARTESİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIRIM CANIM BENDE MERAK İÇİNDEYİM.Istersen yinede gitmedenn sor durumu kaç yumurta toplanmis kaçı döllenmiş diye
Ozaman 15 yumurta toplanmış,12 yumrta yararlı olup işleme alınmışZazam dün toplandi daha hergun kimildatmayacaklarmis bugün bilgi verdiler yarin durup sali bakacaklar aman dedim kuzularimizin rahati bozulmasin saglikla büyüsünler ins
Aman canm.olsun valla bende de cok unutkanlık var suara diyorum daha gebe kalmadan boyleysem ileride ne olur kimbilirpankekk HALBUKİ BİRAZ ÖNCE LİSTEYİDE DÜENLEDİM.KENDİ ELLERİMLEDE YAZDIM KIBRIS DİYE. :))
Yok yok canm sizlerden tecrübeliyim hep 5. Güne kalsin dediniz ogrendim iyi oldu ins bakalim.nasip canm youtubedan tüp bebek transferine baktm cok tatli bir gebe kiz anlatti cok kolaymis ağrı sizi olmuyrmis bu zamana kadar hic bakmamistim merak ettm ins benimde kolay olurOzaman 15 yumurta toplanmış,12 yumrta yararlı olup işleme alınmış
Ve 9 yumurta bugüne dönlenmiş
Yarın 2 gün,üçüncü güne haber vericekler
Sakın üç günlük transfer ettirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?