KIZLAR LİSTEDE DÜZENLEME YAPTIM BİR BAKIN EKLEMELERİ YAPALIM.YOĞUNLUĞUM AZALDI RAHATÇA YAPABİLİRİM.MESAJLARINIZA BENİ ETİKETLEYİN LÜTFEN BENDE DÜZELTEYİM.

AYRICA BANA UYGUN VE RAHATÇA ALIŞVERİŞ YAPACAĞIMIZ YERLERİ YAZARMISINIZ? Z Zaza74 SEN BİR AVM YAZMIŞTIN GALİBA HERŞEY UYGUN DİYE HATIRLAYAMADIM İSMİNİ YAZARMISIN CANIM. Duruball SANIRIM SENDE ESKİ MESAJLARINDA YAZMIŞTIN ONLARADA BAKACAM TEK TEK

Günaydın zirkacim benim 26 si transfer hayırlısıyla ins

Zirkam günaydın
Kievde giysi türkiyeden pahalı
Sana yakın büyük avm LAVİNA

Merkez de kreşatik caddesinde globus avm var ama bence kıyafetler burada türkiyeye oranla çok pahalı en azından kreşatik te öyle canımm

Ben varım canım eski PeRRyy yeni domates 26/28 Ağustos on görüşme için Kievdeyiz

Kizlar transferi olanlar sizlerin donorlerinizden kac yumurta toplandi kaçı iyi kalitedeydi 1den fazla koymayi kendilerimi karar veriyr
Kizlar ben sormustum ama yanit alamamisim transferi olan arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim benim 15 toplandi 12 si demislerdi bugün 9 u dollenmis dediler sali günü haberleşeceğiz ins bakalim

Kizlar ben sormustum ama yanit alamamisim transferi olan arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim benim 15 toplandi 12 si demislerdi bugün 9 u dollenmis dediler sali günü haberleşeceğiz ins bakalim
Hayırlı olsun canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah. Tek parça yani elbise daha rahat olur. Çıkarmakta giyinmekte o şekilde daha kolay bence
. Ben bütün transfer hatta kontrollerinde de elbise giydim

hayirlisi olsun insallah,güzel haberler alalim
ben her tedavimde, kontrole bile elbise-etek giyerek gittim.hem cıkartıp giymek cok kolay,hemde transfer isleminden sonra sıkmaması adına daha rahat

Hayırlı olsun canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallah. Tek parça yani elbise daha rahat olur. Çıkarmakta giyinmekte o şekilde daha kolay bence
. Ben bütün transfer hatta kontrollerinde de elbise giydim
Amin cok tsk ederm ins bakalim bende oyle dusundum birde kıbrıs sicakmis baya eşim öyle anlattı

Canim almanyadan dami fiatlar tavan yapmis burdada aktarmasiz kisi basi 5.830 tl ye bilet bulabildik bizde .aktarmali cok zor ve yorucu oluyor kibristan biliyorum zorluğunu.

Canim zazam bu yil inaniyrm guzel haberler alacagiz ins bebek olumlu yada olumsuz olsun ama bizim yilimiz olacak inaniyrm rabbimden ne gelirse gelsin eminim ki bizim icin hayirli olan olacaktir bakalim 26 sinda ordayim ins hersey yolunda giderse
Rabbim yolunu acik etsin guzel haberlerle don insallah

Zirkam günaydın
Kievde giysi türkiyeden pahalı
Sana yakın büyük avm LAVİNA
EVET CANIM PAHALI BUGÜN BİR PAZAR GİBİ BİŞEY BULDUK.ODA BELLİ GÜNLERDE KURULUYORMUŞ.KREŞETİK CADDESİNE GİTTİK.24 AĞUSTOS KUTLAMALARININ PROVASI VARDI ÇOK GÜZELDİ AMA YOLLAR KAPANDIĞI İÇİN UBER ÇOK ZOR BULDUK.SADECE KOZMETİK UYGUNDU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…