- 20 Ağustos 2021
- 4
- 30
- 3
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Eşiniz hâlâ Kıbrıs'ta olduğu için cevabı en iyi siz biliyorsunuzdur. Acaba eşinizi ararken 'Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kendi tarifenizden arıyorsunuz' gibi bir uyarı anonsu duydunuz mu ? Size daha önce özelden sormuştum, sanırım görmediniz, bir de buradan sorayım dedim.Evet canm toplandi hayirlsii bakalim ins 26 sinda bende gidecegm
Eşim. Orda suan donemedi hala uçak rötar yapmış hiç sevmedim ben kibrisi diyor cani sıkıldı öğlen geçti havaalanina bileti de değiştiremedi arada fiyat cok farkliydi simdi de ucakta ariza varmış daraldi baya bos bos beklemekten
İnşallah seninde güzel haberini alalımEvet canm toplandi hayirlsii bakalim ins 26 sinda bende gidecegm
Eşim. Orda suan donemedi hala uçak rötar yapmış hiç sevmedim ben kibrisi diyor cani sıkıldı öğlen geçti havaalanina bileti de değiştiremedi arada fiyat cok farkliydi simdi de ucakta ariza varmış daraldi baya bos bos beklemekten
Pandaa serklaj ne zaman kuzumProgestan kullanıyor musun
Tsk ederim msjinizi yazmisim ama göndermemişim inanin yogun zamanlar geçiriyorum birde yazanlar var epey yardimci olmaya calisyrm kusura bakmayın gecikmeden dolayı kibris hattini aradığınız da o anons sesi oluyormus turk hattinj arayınca olmuyor tabi yurt disina açık olmasi gerekir hattinizjnÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Eşiniz hâlâ Kıbrıs'ta olduğu için cevabı en iyi siz biliyorsunuzdur. Acaba eşinizi ararken 'Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kendi tarifenizden arıyorsunuz' gibi bir uyarı anonsu duydunuz mu ? Size daha önce özelden sormuştum, sanırım görmediniz, bir de buradan sorayım dedim.
Evet kullanıyorum. Progestan fitil.prednol.estrofem.enox iğne.proluton depot ampul.ecopirinProgestan kullanıyor musun
Canim zazam bu yil inaniyrm guzel haberler alacagiz ins bebek olumlu yada olumsuz olsun ama bizim yilimiz olacak inaniyrm rabbimden ne gelirse gelsin eminim ki bizim icin hayirli olan olacaktirİnşallah seninde güzel haberini alalım
Pankekk kuzum sende çok çektin bu yolda
Allahım ilk önce sağlıklı evlat versin sana,evlatla beraber seninde sağlığın güzel olsun
Enerjinde bol olsun,çocuğa bakmak çok zormuş
Beyzacim aynen wizzair ile uctuk inan lufthansadan bir farki yoktu sadece belli gunler ucuyor. Ben neredeyse bos bavulla gittim ve evet ekstra odedim bavulu. donerken ilclari koymak icin
Amin inşah cümlemizeCanim ben yazdiysanda görmedim bilemedimEn yakin zamanda rabbim gönlüne göre versin insallah
Rica ederim, önemli değil. Cevabınız için teşekkür ediyorum. Dilerim her şey gönlünüzce olur...Tsk ederim msjinizi yazmisim ama göndermemişim inanin yogun zamanlar geçiriyorum birde yazanlar var epey yardimci olmaya calisyrm kusura bakmayın gecikmeden dolayı kibris hattini aradığınız da o anons sesi oluyormus turk hattinj arayınca olmuyor tabi yurt disina açık olmasi gerekir hattinizjn
Çok teşekkür ederim inşallah ne olacaksa hayırlısı ile olurOlsun canım sıkma canını donasyonla olacak belki biraz geç kendini hazır hissettiğin de inş en güzel şekilde olur
Amiiiinnnn aminn rabbim isteyen herkesi mucizeye boğsun, hepimize hayırlı evlatlar versinAmiiiinnn
Yaşı çok genç
Rabbim bir mucize yaşatsın ve evlat sahibi etsin
AyyCaannn
Rahmin var boş ver yumurtayı
Bizim yumurta olupta ne işe yaradı
İnşallah sen çoook şeker anne olucaksın
İnşallah ikiz annesi olucaksın
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sağlıklı embriyolar oluşsunda transfer olsun bir an önce rahmine tutunsun bebişlerinEvet canm toplandi hayirlsii bakalim ins 26 sinda bende gidecegm
Amin hepimizi icin insRica ederim, önemli değil. Cevabınız için teşekkür ediyorum. Dilerim her şey gönlünüzce olur...
Amin canm hepimiz icin insHadi bakalım hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sağlıklı embriyolar oluşsunda transfer olsun bir an önce rahmine tutunsun bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?