Evet canm toplandi hayirlsii bakalim ins 26 sinda bende gidecegm
Eşim. Orda suan donemedi hala uçak rötar yapmış hiç sevmedim ben kibrisi diyor cani sıkıldı öğlen geçti havaalanina bileti de değiştiremedi arada fiyat cok farkliydi simdi de ucakta ariza varmış daraldi baya bos bos beklemekten
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Eşiniz hâlâ Kıbrıs'ta olduğu için cevabı en iyi siz biliyorsunuzdur. Acaba eşinizi ararken 'Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kendi tarifenizden arıyorsunuz' gibi bir uyarı anonsu duydunuz mu ? Size daha önce özelden sormuştum, sanırım görmediniz, bir de buradan sorayım dedim.

Eşim. Orda suan donemedi hala uçak rötar yapmış hiç sevmedim ben kibrisi diyor cani sıkıldı öğlen geçti havaalanina bileti de değiştiremedi arada fiyat cok farkliydi simdi de ucakta ariza varmış daraldi baya bos bos beklemekten
İnşallah seninde güzel haberini alalım
Pankekk kuzum sende çok çektin bu yolda
Allahım ilk önce sağlıklı evlat versin sana,evlatla beraber seninde sağlığın güzel olsun
Enerjinde bol olsun,çocuğa bakmak çok zormuş😍🙏🏻❤️

S sadesutlu cnm siz wizzair ile ucmustunuz . Bizde oradan alcaz bileti aktarmali ve uzun gitmek istemiyorum. Andreyi bekliyorum gün icin.
Biz baktik direk ucuslari var, ama hergün degil. Haftada 3 gün ucuyor. Benim ögrenmek istedigim bavulu extrami aldiniz.
Günler yaklastikca ücretler tavan yapiyor😀

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Eşiniz hâlâ Kıbrıs'ta olduğu için cevabı en iyi siz biliyorsunuzdur. Acaba eşinizi ararken 'Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kendi tarifenizden arıyorsunuz' gibi bir uyarı anonsu duydunuz mu ? Size daha önce özelden sormuştum, sanırım görmediniz, bir de buradan sorayım dedim.
Tsk ederim msjinizi yazmisim ama göndermemişim inanin yogun zamanlar geçiriyorum birde yazanlar var epey yardimci olmaya calisyrm kusura bakmayın gecikmeden dolayı kibris hattini aradığınız da o anons sesi oluyormus turk hattinj arayınca olmuyor tabi yurt disina açık olmasi gerekir hattinizjn

İnşallah seninde güzel haberini alalım
Pankekk kuzum sende çok çektin bu yolda
Allahım ilk önce sağlıklı evlat versin sana,evlatla beraber seninde sağlığın güzel olsun
Enerjinde bol olsun,çocuğa bakmak çok zormuş😍🙏🏻❤️
Canim zazam bu yil inaniyrm guzel haberler alacagiz ins bebek olumlu yada olumsuz olsun ama bizim yilimiz olacak inaniyrm rabbimden ne gelirse gelsin eminim ki bizim icin hayirli olan olacaktir 💜 bakalim 26 sinda ordayim ins hersey yolunda giderse

S sadesutlu cnm siz wizzair ile ucmustunuz . Bizde oradan alcaz bileti aktarmali ve uzun gitmek istemiyorum. Andreyi bekliyorum gün icin.
Biz baktik direk ucuslari var, ama hergün degil. Haftada 3 gün ucuyor. Benim ögrenmek istedigim bavulu extrami aldiniz.
Günler yaklastikca ücretler tavan yapiyor😀
Beyzacim aynen wizzair ile uctuk inan lufthansadan bir farki yoktu sadece belli gunler ucuyor. Ben neredeyse bos bavulla gittim ve evet ekstra odedim bavulu. donerken ilclari koymak icin☺️ zaten uygundu epey suan pek animsamiyorum ama cok yuksek bir ucret degildi. Bence direk ucmak cok iyiydi bir de indigi havaalani digerine gore daha yakindi klinige gecmistik hemen.

Tsk ederim msjinizi yazmisim ama göndermemişim inanin yogun zamanlar geçiriyorum birde yazanlar var epey yardimci olmaya calisyrm kusura bakmayın gecikmeden dolayı kibris hattini aradığınız da o anons sesi oluyormus turk hattinj arayınca olmuyor tabi yurt disina açık olmasi gerekir hattinizjn
Rica ederim, önemli değil. Cevabınız için teşekkür ediyorum. Dilerim her şey gönlünüzce olur...

Caannn
Rahmin var boş ver yumurtayı
Bizim yumurta olupta ne işe yaradı
İnşallah sen çoook şeker anne olucaksın
İnşallah ikiz annesi olucaksın🤲❤️
Ayy 🥺🥺🥺❣️❣️❣️❣️allahım razı olsun tam da içimdem geçen ikiz olması bi kız bir erkek çok istiyorum tabi önce sağlıklarını ve hayırlı olmalarını... Allah hepinizden razı olsun inşallah sana da gönlündekini nasip etsin inşallah Rabbiöm ❣️🥰🥰🥰

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel sağlıklı embriyolar oluşsunda transfer olsun bir an önce rahmine tutunsun bebişlerin 🥰🥰

Z Zaza74 Canım Perşembe günü olacağım serklaj inşallah, tedirginim biraz korku var ama bebişler için katlanıyorum 😁
Sevgili Pandaaa Alllahım seni de bebişleri de korusun🙏🙏🙏 sağlıklı bir gebelik sürecin olsun inşaallah 🙏🙏🥰 sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin 🤲 🤲🧿🧿

Back