Mhendsannne merhaba umarim hakkinda hayırlı olan olur peki kıbrisi neden iptal ettin ve hangi merkezdi ne gibi sorunla karşılaştın

Canim cok gencsin Dilerim bir mucize olur ve hamile kalirsin kendiliginden ve donosyona gerek kalmazRabbim herkesin gönlündekini hayirli etsin insallah

İşin gücün rast gitsin canımmm işlerin su gibi aksınnn evlatların canına mıkatıs gibi yapışsınn inşşşş

Kliniğe gittiğimde
amin canım Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın

Z Zumrom Duruball gerçekten ama gerçekten sizleri gördüğüme ve tanıdığıma çok sevindim inşallah pozitif haberlerinizi bir an önce alırız.bu arada iğne yapanların eli muhteşem ötesi hafif.ben çatır çatır iğne yaparım serum takarım ama bınlar gibi yapanı görmedim.bu arada kendime iğne yaptırırken kıyameti kopartan ve ciddi ciddi bağıran kasılan tiplerdenim

Mhendsannne merhaba umarim hakkinda hayırlı olan olur peki kıbrisi neden iptal ettin ve hangi merkezdi ne gibi sorunla karşılaştın
Canım merkezden yana daha bi sıkıntı yaşamadım çok şükür olabildiğince yardımcı da oldular zaten Merkez doğuş tüp bebek merkezi, şimdi kötülersem yanlış olur yaklaşık 1 aydır hemen her soruma cevap aldım bi şekilde, benim sorunum tamamen merkez ile ilgili değildi aslında, normal şartlar altında 26 ağustosta gidecektim 2 eykül gibi transfer olacaktı ama biz eşimin sperm testini vermekte biraz geç kaldık sonuçlardaı da merkez kötü yorumladı sperm kalitrsi dğşğk çıktığı içğn fertil plus yapılırsa iyi olur dediler ve extra ücret demekti bu da bunu karşılayabilecek durumumuz da yoktu, şimdi o işlemi yapmadan direk donasyon transfer isteseydik ve sonuç da olumsuz olsaydı acaba ondan mı diyip kendimize kızacaktık o nedenle eşim erteleyelim dedi hem sperm durumundan emin olalım. Gerçekten kötü ise gereken tedaviyi olup kaliteyi arttırıp öyle başlayalım diye hemde ille gerekirse fertil plus içinde para biriktirelim diye, buradaki arkadaşlarda ısrarla kievi önerince vardır bi bildikleri diyip kıbrıs işini ertelemeye karar verdim bakalım biraz toparlanmam lazım hem maddi hem manevi düşünüp tamamen içime sinen bişey istiyorum. Dilerim kıbrıs olsun Kiev olsun herkim nerede başladıysa sonucu başarılı olsun hayırlı evlatlara sahip olsun isteyen herkez

Canim cok gencsin Dilerim bir mucize olur ve hamile kalirsin kendiliginden ve donosyona gerek kalmazRabbim herkesin gönlündekini hayirli etsin insallah
Çok teşekkür ederim içten duan için ama o çok imkansız bişey, bende yumurtalık bile yok, 16 yaşındayken alındı yumurtalıklarım

Yanlış değilsem senin budğn sperm toplanıp 5 güne inşallah transferin olacaktı, inşallah herşey rast gitsin de bebişlerin tutunsun içinde, can olsun sana da

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar, inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz yurda 2 kişi gittiniz çok kişi olarak dönersiniz inşallah

Çok teşekkür ederim içten duan için ama o çok imkansız bişey, bende yumurtalık bile yok, 16 yaşındayken alındı yumurtalıklarım
Canim ben yazdiysanda görmedim bilemedim En yakin zamanda rabbim gönlüne göre versin insallah

Olsun canım sıkma canını donasyonla olacak belki biraz geç kendini hazır hissettiğin de inş en güzel şekilde olur

Rabbim en kisa zamanda evlatlariniza kavustursun sizleri canim bol bol dua ettim sizlere aklimda sizlerdeydi haberlerinizi alinca rahatladim islerim vardi giremedim bugun fazla insallah guzel haberleriniz olsun seviyorum sizleri❤❤❤❤❤❤

Amiiiinnn
Yaşı çok genç
Rabbim bir mucize yaşatsın ve evlat sahibi etsin

Caannn
Rahmin var boş ver yumurtayı
Bizim yumurta olupta ne işe yaradı
İnşallah sen çoook şeker anne olucaksın
İnşallah ikiz annesi olucaksın

Anladm canm hadi hayırlısı olsun ins bence de doğru karar vermissinjz bi araştır bi bakin acele etmeye gerek yok hakikaten yeni evlisin yaşın da genc daha uzun yillar var olur ins vakti geldiğinde sevgilerimle

Yanlış değilsem senin budğn sperm toplanıp 5 güne inşallah transferin olacaktı, inşallah herşey rast gitsin de bebişlerin tutunsun içinde, can olsun sana da
Evet canm toplandi hayirlsii bakalim ins 26 sinda bende gidecegm
Eşim. Orda suan donemedi hala uçak rötar yapmış hiç sevmedim ben kibrisi diyor cani sıkıldı öğlen geçti havaalanina bileti de değiştiremedi arada fiyat cok farkliydi simdi de ucakta ariza varmış daraldi baya bos bos beklemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…