Evet canm zazam insan yasamadan anlamaz vok iyi biliyrm ama yaşadıklarını kalbimde hissediyrm ins bundan sonra hayırlı olan olacakİnşallah nasıl güzel başladı öylede güzel biter
Sen lütfen alınganlık yapma
Ama hakikaten her kese aynı davranmıyorlar
Bak kıbrısta britishte denedim olumlu olumsuz şeyler yaşadım,ama kliniğin hastaya olan saygısı ve dissiplini çok iyi
Ben nasıl iyi bir yere kötü derim
Aynı zamanda kievde biliyorsun sevincim cam gibi parçalandı ve çöpe gitti
Ama bana olan saygıları,yeni yol çizimleri
Ben nasın kötü deyim buraya,Allah başıma taş salar
Tabii istersiniz tedavini en en en lüks yerde yapın
Allah Ol derse bu iş oluyor
Ama kıbrısta bazı kliniklerde kendilerine çeki düzen versin
Bizim gibi zaten yaralı insanlarla parmak arası davranmasın
Bizden aldıkları parayı hak etsinler
Canım zirkam hoşgeldinHoşbuldum canım sabah 09:00’da en geç klinikte olacakmışız
Aynen kuzum hayırlı neyse o olsun artıkEvet canm zazam insan yasamadan anlamaz vok iyi biliyrm ama yaşadıklarını kalbimde hissediyrm ins bundan sonra hayırlı olan olacak
merhaba sonuç ne oldu acaba gebe kaldınız mı hayırlısı ileMerhaba hos geldin Arkadasim.Ben Kibris Ivf Merkezi Dr.Mehmet Emin Kaptan beye gittim.suanda persembeyi bekliyorum kan vericem
AmiiiinnnDün burada benim transferinde yanımda olan gizli bir takipçimiz vardı on görüşmeye gelmiş hatta tek başına gelmiş. Onun da tedavisi planlandı ve bugün memleketine döndü.onun da şimdiden hayırlı olsun diyelim tedavisi. Okadar pozitif ve okadar candandiki . Allah'ım onunda gönlündekini nasip etsindualarımız da onuda bulunduralim
Evet canm hersey nasip hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda insAynen kuzum hayırlı neyse o olsun artık
Zaten son çare bu dediler bunuda yapıyoruz acaba olmasın
Bundanda bir şey çıkmasa yapacak bir şey yok
Artık bebeksiz hayata katlanıcaz
Kararınız net zaten.vermişsiniz bizede hayırlı olsun demek düşer.Geçmişi hiç düşünme bizde kayıplar yaşadık malesef sadece yeni bebeğine odaklan canım şimdiden hayırlı olsun tedavinSağol canım.aslinda o tedavimde tek embriyo transferi olmuştum ama içerde bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuşlar.doktorlar en baştan çok riskli gebelik deDi.
Tek kese için de aynı plesentaya bağlı 2 bebekti.dedikleri gibi de oldu 17. Haftamda 1. Bebek oldu 24. Haftamda da diğeri.net sebep yoktu ama kordon dolanır demişlerdi en başta. Yanı net sebep bilinmiyor ama tek yumurta ikizinin en riskli türüydü ve şansları azdı.
Bu arada benim de rezervim çok düşük.o embriyo çok büyük şanstı ama olmayınca olmuyormuş.
O yüzden şimdi ne kendi yumurtamı ne de eSimin spermini kullanmayacağız. Yanı biz direkt embriyo transferi isteyeceğiz.
Amin canım inş hepimizin kucağı dolar.Ben dün geldim yolculuk yorumcuydu.cuma olduğu için herhalde pasaport kontrol deli gibi kalabalıktı bir saate yakın bekledikten sonra baktım bir kaç Ukraynalı öne kaynak yapıyor mecburen bende yaptım çünkü artık ayakta duracak halim kalmadı.uçak az bişey salladı ben yine dağıldım aparta yerleştik.benim için mutfağı olsun yeter o yüzdende rahatım çok şükür.yakında market vardı gittim güzelce yiyeceklerimi aldım.Türk parası ile yaklaşık 800 TL tuttu.Sadece et almaya cesaret edemedim ama onuda buhün halledeceğim.bu sabah kliniğe gideceğiz embrioglu için kan alınacakmış ve tahlillerim tekrarlanacakmış.ayrıca eşim numune verecek ve sanırım yumurta toplama yapılacak.Hadi bakalım
Sağol canımZirkam canim rabbim yar ve yardimcin olsun dualarim seninle canim❤❤❤❤❤
Sağol canım inş hepimizin son tedavisi olurda bebişlere kavuşuruz.Bu arada hava alanında iner inmez Vodafone hat aldım 10 GB 300 grivna tuttuCanım zirkam hoşgeldinşimdiden tedavin hayırlı olsun bebislerin sımsıkı yapissinlar sana. Yarın görüşmek üzere. Herşey çok güzel olacak.
Çok amin canımAmiiiinnn
Canım sinovac dünya sağlık örgütü listesinde değil bu yüzden bence kesin PCR isterler.biz aşı kartını çıkartırdık gösterdik hiç bir sorun olmadıKiev 2 doz sinovac asiya sorun çıkartır mi acaba?
Onu sormak lazımKiev 2 doz sinovac asiya sorun çıkartır mi acaba?
Aşı olmayan pcr testi vericek tatlımAsi sart degil diye biliyorum . Valla varsa öyle bir sart ben yandimm ya kafama takildi iyce bu asi isi
Sabirsizlikla bekliyoruz canimAmin canım inş hepimizin kucağı dolar.Ben dün geldim yolculuk yorumcuydu.cuma olduğu için herhalde pasaport kontrol deli gibi kalabalıktı bir saate yakın bekledikten sonra baktım bir kaç Ukraynalı öne kaynak yapıyor mecburen bende yaptım çünkü artık ayakta duracak halim kalmadı.uçak az bişey salladı ben yine dağıldım aparta yerleştik.benim için mutfağı olsun yeter o yüzdende rahatım çok şükür.yakında market vardı gittim güzelce yiyeceklerimi aldım.Türk parası ile yaklaşık 800 TL tuttu.Sadece et almaya cesaret edemedim ama onuda buhün halledeceğim.bu sabah kliniğe gideceğiz embrioglu için kan alınacakmış ve tahlillerim tekrarlanacakmış.ayrıca eşim numune verecek ve sanırım yumurta toplama yapılacak.Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?