- 14 Ağustos 2021
- 225
- 1.715
- 63
- 46
Evveet yarın bizim transfer günümüxHoşbuldum canım sabah 09:00’da en geç klinikte olacakmışız
Öncelikle kaybın için çok üzgünümArkadaşlar mrb , benim yakın zamanda ikiz gebrlik kaybım var 24. Haftada. Turkiyede normal tüp bebekle olmuştu.
O yüzden ben özellikle tek embriyo transferi istiyorum.hani gebelik oluşursa tek bebek olsun diye.
Bu kiev deki merkezde tek embriyo transferi yapılır mı? Illa ki birden fazla embriyo transferi mi yapıyorlar?
Canım birden fazla olacak diye bir şart tok bizlerin genelde yumurta problemi var ve benim yaşım 43 bu sebeple ve sağlık durumumuz göz önünde bulundurularak bize birden fazla transfer yapılıyor yada planlanıyor.kievde doktor tamamen sana yönelik plan yapıyor.üstelik senin kendi yumurtanda varmış ne kadar güzel.Sonuçlarını topla andreye yolla ve doktorla görüşsün canım eminim hem anne olabilmen için orta yol tedavin ayarlanacaktır.Bu arada kaybın için çok üzgünüm sebebini öğrensin mi neymiş yada me tetiklemiş böyle bir olayı.Arkadaşlar mrb , benim yakın zamanda ikiz gebrlik kaybım var 24. Haftada. Turkiyede normal tüp bebekle olmuştu.
O yüzden ben özellikle tek embriyo transferi istiyorum.hani gebelik oluşursa tek bebek olsun diye.
Bu kiev deki merkezde tek embriyo transferi yapılır mı? Illa ki birden fazla embriyo transferi mi yapıyorlar?
Su gibi aksın tedavinHoşbuldum canım sabah 09:00’da en geç klinikte olacakmışız
Sağol canım.aslinda o tedavimde tek embriyo transferi olmuştum ama içerde bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuşlar.doktorlar en baştan çok riskli gebelik deDi.Canım birden fazla olacak diye bir şart tok bizlerin genelde yumurta problemi var ve benim yaşım 43 bu sebeple ve sağlık durumumuz göz önünde bulundurularak bize birden fazla transfer yapılıyor yada planlanıyor.kievde doktor tamamen sana yönelik plan yapıyor.üstelik senin kendi yumurtanda varmış ne kadar güzel.Sonuçlarını topla andreye yolla ve doktorla görüşsün canım eminim hem anne olabilmen için orta yol tedavin ayarlanacaktır.Bu arada kaybın için çok üzgünüm sebebini öğrensin mi neymiş yada me tetiklemiş böyle bir olayı.
Ooooo Durubalımın güzel günü yarınEvveet yarın bizim transfer günümüxSeninde tedavi başlangıcı Hakkımızda en güzeli olsunn innşş hepimizin
Sizede çok geçmiş olsunArkadaşlar mrb , benim yakın zamanda ikiz gebrlik kaybım var 24. Haftada. Turkiyede normal tüp bebekle olmuştu.
Aglancak halimize güler olduk
Hatirlamammi kizzzey allahim bide unutuyor hastalari bana kizmisti ya dunyanin heryerinden binlerce hasta geliyor hergün bende yedim ya hem geri dönmuyo hemde kiziyo
Zirkam canim rabbim yar ve yardimcin olsun dualarim seninle canimHoşbuldum canım sabah 09:00’da en geç klinikte olacakmışız
Can zazammOoooo Durubalımın güzel günü yarın
Konulan embriyolar mıklatıs gibi yapışsın rahimine
Sapa sağlam büyüsünler
Ve çok kolay doğurasın onları
Amiiiiiiinnnnn
Amin cnmHanimlar herkese iyi akşamlar.
Hepimizin bu süreçte kafasinda deli sorular var fakat son yorumlarda eminim ki sizler de tecrübelerinizden dolayi boyle yaziyorsunuz
Ki kaldi ki kiev konusunda andreyin kibarlığı samimiyeti hakikaten gayet iyiydi bende cok memnun kaldim fakat benim gibi kibrista tedavi görecek gören arkadaslar icin yazdiklariniz farkli algilanip gereksiz stres yaşanabilir diye düşünüyorm. Ben gynolife da işlem yaptiricam ins nasipse yarın eşim orda 5 gün sonrada kismetse bende gidecegm bizim iletişim ile ilgili herhangi bir problemiz olmadi aksine bana tüp bebek tedavisi ve ilaçları hakkında bile surekli bilgi veriyorlar ben tüp bebek tedavisindeyim dedim çünkü. Diyeceğim o ki herkesin tecrübeleri farkli tabi ve bazi seylerde nasip tabi ki ama biz ne yapiyoruz moralimizi bozmuyoruz bunlardan tecrübe ediniyor bilgileniyoruz etkilenmiyoruz. Aranizda kafasina takilanlar olmus özel den yazanlar var son yorumlardan dolayi lutfen içinizi ferah tutun herkesin tedavisi farkli sonuçlabilir belki benimde olumsuz olur yada baska birsey bakalim neyle karsilasicaz belli degil ama sonucta bu benim yaşadığım olur belki sizler yasamazsiniz bazen hersey yolunda da gider ama olmaz yinede yapacak birsey yok. Benim kendi adima gynolife ile suana kadar sorun yasamadm ve memnunum umarimda öyle devam eder. Hakkimizda hayırlı olani versin rabbim ins.
Rabbim yardimciniz olsun canimEvveet yarın bizim transfer günümüxSeninde tedavi başlangıcı Hakkımızda en güzeli olsunn innşş hepimizin
Yok yok evet ben biloyorum kotulemediginizi fakat etkilenenler oluyor anladigim kadari ile yoksa bende hep sizlerden ogrendim bilgi aldim amin ins canmcimAmin cnm
Asla kötülemiyoruz. Yasadiklarimizi yaziyoruz. Ben iletisim problemi yasadim cok ilgisiz olduklarini paylastim . Aksini söyleyende cok oldu. Hamile kalip yavrularini dünyaya getirenleree oldu
kiew /kibris neresi olursa olsun Rabbim kimsenin emegini boss cikarmasin. Herkesin yolu acik olsun tedavilerimiz su gibi gecsin
duruball canim insallah su gibi aksın işlerin,hayirlisiyla sımsıkı tutunsunlar canına bebeklerinbutun güzel enerjileri dualari yolluyoruz sanaa
Çok teşekkür ederimRabbim yardimciniz olsun canimAllahim kucagini doldursun insallahhh
Allahim burdaki herkese hepimize cifter cifter hayirli evlatlar nasip etsin
İnşallah nasıl güzel başladı öylede güzel biterHanimlar herkese iyi akşamlar.
Hepimizin bu süreçte kafasinda deli sorular var fakat son yorumlarda eminim ki sizler de tecrübelerinizden dolayi boyle yaziyorsunuz
Ki kaldi ki kiev konusunda andreyin kibarlığı samimiyeti hakikaten gayet iyiydi bende cok memnun kaldim fakat benim gibi kibrista tedavi görecek gören arkadaslar icin yazdiklariniz farkli algilanip gereksiz stres yaşanabilir diye düşünüyorm. Ben gynolife da işlem yaptiricam ins nasipse yarın eşim orda 5 gün sonrada kismetse bende gidecegm bizim iletişim ile ilgili herhangi bir problemiz olmadi aksine bana tüp bebek tedavisi ve ilaçları hakkında bile surekli bilgi veriyorlar ben tüp bebek tedavisindeyim dedim çünkü. Diyeceğim o ki herkesin tecrübeleri farkli tabi ve bazi seylerde nasip tabi ki ama biz ne yapiyoruz moralimizi bozmuyoruz bunlardan tecrübe ediniyor bilgileniyoruz etkilenmiyoruz. Aranizda kafasina takilanlar olmus özel den yazanlar var son yorumlardan dolayi lutfen içinizi ferah tutun herkesin tedavisi farkli sonuçlabilir belki benimde olumsuz olur yada baska birsey bakalim neyle karsilasicaz belli degil ama sonucta bu benim yaşadığım olur belki sizler yasamazsiniz bazen hersey yolunda da gider ama olmaz yinede yapacak birsey yok. Benim kendi adima gynolife ile suana kadar sorun yasamadm ve memnunum umarimda öyle devam eder. Hakkimizda hayırlı olani versin rabbim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?