Arkadaşlar mrb , benim yakın zamanda ikiz gebrlik kaybım var 24. Haftada. Turkiyede normal tüp bebekle olmuştu.
O yüzden ben özellikle tek embriyo transferi istiyorum.hani gebelik oluşursa tek bebek olsun diye.
Bu kiev deki merkezde tek embriyo transferi yapılır mı? Illa ki birden fazla embriyo transferi mi yapıyorlar?

Arkadaşlar mrb , benim yakın zamanda ikiz gebrlik kaybım var 24. Haftada. Turkiyede normal tüp bebekle olmuştu.
O yüzden ben özellikle tek embriyo transferi istiyorum.hani gebelik oluşursa tek bebek olsun diye.
Bu kiev deki merkezde tek embriyo transferi yapılır mı? Illa ki birden fazla embriyo transferi mi yapıyorlar?
Öncelikle kaybın için çok üzgünüm 😞Allah sabırlar versin 🤲🤲🤲Bildiğim kadarıyla en az 2 transfer ediyorlar ama biotex.com.tr üzerinden andrey le iletişime geçersen dr la görüşüp sana net bir bilgi verecektir👍

Canım birden fazla olacak diye bir şart tok bizlerin genelde yumurta problemi var ve benim yaşım 43 bu sebeple ve sağlık durumumuz göz önünde bulundurularak bize birden fazla transfer yapılıyor yada planlanıyor.kievde doktor tamamen sana yönelik plan yapıyor.üstelik senin kendi yumurtanda varmış ne kadar güzel.Sonuçlarını topla andreye yolla ve doktorla görüşsün canım eminim hem anne olabilmen için orta yol tedavin ayarlanacaktır.Bu arada kaybın için çok üzgünüm sebebini öğrensin mi neymiş yada me tetiklemiş böyle bir olayı.

Canım birden fazla olacak diye bir şart tok bizlerin genelde yumurta problemi var ve benim yaşım 43 bu sebeple ve sağlık durumumuz göz önünde bulundurularak bize birden fazla transfer yapılıyor yada planlanıyor.kievde doktor tamamen sana yönelik plan yapıyor.üstelik senin kendi yumurtanda varmış ne kadar güzel.Sonuçlarını topla andreye yolla ve doktorla görüşsün canım eminim hem anne olabilmen için orta yol tedavin ayarlanacaktır.Bu arada kaybın için çok üzgünüm sebebini öğrensin mi neymiş yada me tetiklemiş böyle bir olayı.
Sağol canım.aslinda o tedavimde tek embriyo transferi olmuştum ama içerde bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuşlar.doktorlar en baştan çok riskli gebelik deDi.
Tek kese için de aynı plesentaya bağlı 2 bebekti.dedikleri gibi de oldu 17. Haftamda 1. Bebek oldu 24. Haftamda da diğeri.net sebep yoktu ama kordon dolanır demişlerdi en başta. Yanı net sebep bilinmiyor ama tek yumurta ikizinin en riskli türüydü ve şansları azdı.
Bu arada benim de rezervim çok düşük.o embriyo çok büyük şanstı ama olmayınca olmuyormuş.
O yüzden şimdi ne kendi yumurtamı ne de eSimin spermini kullanmayacağız. Yanı biz direkt embriyo transferi isteyeceğiz.

Evveet yarın bizim transfer günümüx🙏🙏🥰🥰🥰Seninde tedavi başlangıcı 🙏🙏❤️❤️Hakkımızda en güzeli olsunn innşş hepimizin 🤲🤲🤲🤲🤲
Ooooo Durubalımın güzel günü yarın😂😂😂😂
Konulan embriyolar mıklatıs gibi yapışsın rahimine
Sapa sağlam büyüsünler
Ve çok kolay doğurasın onları
Amiiiiiiinnnnn🤲❤️

Hanimlar herkese iyi akşamlar.
Hepimizin bu süreçte kafasinda deli sorular var fakat son yorumlarda eminim ki sizler de tecrübelerinizden dolayi boyle yaziyorsunuz
Ki kaldi ki kiev konusunda andreyin kibarlığı samimiyeti hakikaten gayet iyiydi bende cok memnun kaldim fakat benim gibi kibrista tedavi görecek gören arkadaslar icin yazdiklariniz farkli algilanip gereksiz stres yaşanabilir diye düşünüyorm. Ben gynolife da işlem yaptiricam ins nasipse yarın eşim orda 5 gün sonrada kismetse bende gidecegm bizim iletişim ile ilgili herhangi bir problemiz olmadi aksine bana tüp bebek tedavisi ve ilaçları hakkında bile surekli bilgi veriyorlar ben tüp bebek tedavisindeyim dedim çünkü. Diyeceğim o ki herkesin tecrübeleri farkli tabi ve bazi seylerde nasip tabi ki ama biz ne yapiyoruz moralimizi bozmuyoruz bunlardan tecrübe ediniyor bilgileniyoruz etkilenmiyoruz. Aranizda kafasina takilanlar olmus özel den yazanlar var son yorumlardan dolayi lutfen içinizi ferah tutun herkesin tedavisi farkli sonuçlabilir belki benimde olumsuz olur yada baska birsey bakalim neyle karsilasicaz belli degil ama sonucta bu benim yaşadığım olur belki sizler yasamazsiniz bazen hersey yolunda da gider ama olmaz yinede yapacak birsey yok. Benim kendi adima gynolife ile suana kadar sorun yasamadm ve memnunum umarimda öyle devam eder. Hakkimizda hayırlı olani versin rabbim ins.💜

Sizede çok geçmiş olsun
Tabii kievde tek embriyoda transfer ederler
Ama garanti olsun diye 2-3 transfer ediyorlar
Bazı kızlarımıza 3 embriyo konuldu tek tutundu
Birde biotexcom çoğul gebelik istemiyenleri ilk 8 haftasına kadar reduksiyon yapıyor

Ooooo Durubalımın güzel günü yarın😂😂😂😂
Konulan embriyolar mıklatıs gibi yapışsın rahimine
Sapa sağlam büyüsünler
Ve çok kolay doğurasın onları
Amiiiiiiinnnnn🤲❤️
Can zazamm❤️Can kadın❤️🙏Bu ne güzel bir dua böyle gözlerim doldu🥺🥺Allah senden razı olsun 🤲🤲Onlarca insana yol gösterdin yetmedi yoldaş oldun🙏🙏❤️Hepimiz için çok aminnn en çok ta sana aminnnn inşallah🤲🤲🤲Gönlünün muradı tez zamanda hayatla buluşsun❤🤲🤲İyi ki varsınn ❤️

Hepimizin bu süreçte kafasinda deli sorular var fakat son yorumlarda eminim ki sizler de tecrübelerinizden dolayi boyle yaziyorsunuz
Ki kaldi ki kiev konusunda andreyin kibarlığı samimiyeti hakikaten gayet iyiydi bende cok memnun kaldim fakat benim gibi kibrista tedavi görecek gören arkadaslar icin yazdiklariniz farkli algilanip gereksiz stres yaşanabilir diye düşünüyorm. Ben gynolife da işlem yaptiricam ins nasipse yarın eşim orda 5 gün sonrada kismetse bende gidecegm bizim iletişim ile ilgili herhangi bir problemiz olmadi aksine bana tüp bebek tedavisi ve ilaçları hakkında bile surekli bilgi veriyorlar ben tüp bebek tedavisindeyim dedim çünkü. Diyeceğim o ki herkesin tecrübeleri farkli tabi ve bazi seylerde nasip tabi ki ama biz ne yapiyoruz moralimizi bozmuyoruz bunlardan tecrübe ediniyor bilgileniyoruz etkilenmiyoruz. Aranizda kafasina takilanlar olmus özel den yazanlar var son yorumlardan dolayi lutfen içinizi ferah tutun herkesin tedavisi farkli sonuçlabilir belki benimde olumsuz olur yada baska birsey bakalim neyle karsilasicaz belli degil ama sonucta bu benim yaşadığım olur belki sizler yasamazsiniz bazen hersey yolunda da gider ama olmaz yinede yapacak birsey yok. Benim kendi adima gynolife ile suana kadar sorun yasamadm ve memnunum umarimda öyle devam eder. Hakkimizda hayırlı olani versin rabbim ins.💜
Amin cnm 🙏🙏
Asla kötülemiyoruz. Yasadiklarimizi yaziyoruz. Ben iletisim problemi yasadim cok ilgisiz olduklarini paylastim . Aksini söyleyende cok oldu. Hamile kalip yavrularini dünyaya getirenleree oldu🐣🥰
kiew /kibris neresi olursa olsun Rabbim kimsenin emegini boss cikarmasin. Herkesin yolu acik olsun tedavilerimiz su gibi gecsin😘

Evveet yarın bizim transfer günümüx🙏🙏🥰🥰🥰Seninde tedavi başlangıcı 🙏🙏❤️❤️Hakkımızda en güzeli olsunn innşş hepimizin 🤲🤲🤲🤲🤲
Rabbim yardimciniz olsun canim❤️Allahim kucagini doldursun insallahhh🐣🙏
Allahim burdaki herkese hepimize cifter cifter hayirli evlatlar nasip etsin🥰🥰

Amin cnm 🙏🙏
Asla kötülemiyoruz. Yasadiklarimizi yaziyoruz. Ben iletisim problemi yasadim cok ilgisiz olduklarini paylastim . Aksini söyleyende cok oldu. Hamile kalip yavrularini dünyaya getirenleree oldu🐣🥰
kiew /kibris neresi olursa olsun Rabbim kimsenin emegini boss cikarmasin. Herkesin yolu acik olsun tedavilerimiz su gibi gecsin😘
Yok yok evet ben biloyorum kotulemediginizi fakat etkilenenler oluyor anladigim kadari ile yoksa bende hep sizlerden ogrendim bilgi aldim amin ins canmcim

duruball canim insallah su gibi aksın işlerin,hayirlisiyla sımsıkı tutunsunlar canına bebeklerin♥️🍀butun güzel enerjileri dualari yolluyoruz sanaa🥰🤲

Rabbim yardimciniz olsun canim❤️Allahim kucagini doldursun insallahhh🐣🙏
Allahim burdaki herkese hepimize cifter cifter hayirli evlatlar nasip etsin🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🙏🙏❤️Hepimiz kalbimizde büyütmenin yanında içimizde de büyütmeye başlayalımm artıkk🙏🙏🤲🤲Hepimiz için çok aminnnnn🤲🤲🤲🤲

İnşallah nasıl güzel başladı öylede güzel biter
Sen lütfen alınganlık yapma
Ama hakikaten her kese aynı davranmıyorlar
Bak kıbrısta britishte denedim olumlu olumsuz şeyler yaşadım,ama kliniğin hastaya olan saygısı ve dissiplini çok iyi
Ben nasıl iyi bir yere kötü derim
Aynı zamanda kievde biliyorsun sevincim cam gibi parçalandı ve çöpe gitti
Ama bana olan saygıları,yeni yol çizimleri
Ben nasın kötü deyim buraya,Allah başıma taş salar
Tabii istersiniz tedavini en en en lüks yerde yapın
Allah Ol derse bu iş oluyor
Ama kıbrısta bazı kliniklerde kendilerine çeki düzen versin
Bizim gibi zaten yaralı insanlarla parmak arası davranmasın
Bizden aldıkları parayı hak etsinler

Back