Rapor al zaten ortalık hastalık doluOnlarla nasıl iletişime geçerim ben kiev hiç düşünmedim bi de bizim pasaport falan da yok, aksi gibi yıllık izne de ayrıldık ikimizde şimdi pasaport çıkartacak zamana harcasak geriye yıllık izin kalmayavak bu yıl için
Canım tekli dediği tek deneme.ama burada şöyle doktor senin durumuna göre 4 tane embriyoyu 2 gün ata işe yerleştiriyor.mesela bugün 2 tane 2 gün sonra 2 tane daha.bu toplamda 3 embriyoda olabiliyor tek seferde.yada işk gün 2 iki gün sonra bir tane.doktorla beraber sayısına karar veriyorsunuzİlaçtı tahlildi vs baya harcama yaptık açıkçası herşey iyi güzel görünüyorda tekli transfee olması biraz kötü ben kıbrısta da çoklu transfer var diye heveslendim daha çok. 2 li transferde bizi aşıyor fiyat olarak. Gene de görüşücem ama. Bi de embriyo spermde falan genetik seçim yapılıyor mu acaba
Eşin çok iyi düşünmüşEşimle konuştum dün gece sonuçlar kötü diye umursamadı bile sen bu sonucu dikkate alma ben perhizi çok dikkate almadım uymadım dedi. Testi verirken bile belliydi aşırı sıvıydı dedi zaten ordan sperm beklemek mantıksız dedi normalde öyle çok sıvı olmuyor bu sıvı dedi. bugünden itibaren ciddi anlamda 3 gün perhiz yaparım pazartesi günü tekrar test veririm dedi. Sonuç yine böyle çıkarsa da kıbrısa gitmeye gerek yok gerçekten değerler buysa bu spermlerden adam olmaz dedi. Bilmiyorum o an kendini teskin etmek için mi bu şekşlde konuştu bilemiyorum yani umudum zaten yoktu kıbrısa gidebileceğimize bile inancım yoktu artık tamamen kaybettim inancımı
Doktoruna sordunmu bu durumu?twdavi yarım kaldı da ondan bıraktım(
Allah razı olsun arkadaşımHerkese Merhaba,
Mart ayinda donasyon dusundugum için HIT le irtibat kurup istenen raporlari almaya calismistim.
Tamara2 tekrar teşekkür ederim sayende dahiliye raporunu alabilmistim diğerleri için firsat bulamadım hastalik, seyahat, afet derken bu tarihe geldim. girmek için aldigim nickimi unutmuşum geriye donuk mesajlari kurcaladım kendi mesajlarimi bulmak için. Mart ayinda ilk girdiğimde daha eski mesajlari okudugumda benim durumumdan daha kötüsü varmis diye üzüldüğüm (Allahimdan tek istediğim tüm anne olmak isteyenlere anneliği tattirmasi.)
Zaza74 senin için cok sevindim. Allahim bütün üzüntülerini aldı götürdü. inşallah hayırlısıyla kucagina almayi da nasip etsin Rabbim. Tüm anne adaylarini tebrik ediyorum. darisi inşallah bizim basımıza.
bu arada merkez fikrim degismis olabilir HIT hemşiresi (isim versem mi bilemediğimden vermedim) benimle hic ilgilenmedi. hani yaptırsam yaptırmasam hic umru bile değil gibi bir his uyandı bende. mart ayından beri kac ay geçti geriye dönük bir tek araması veya mesajı olmadı. ne oldu diye.
Marttan sonraki bütün mesajlari okuyabilirim inşallah. Bu sene o sene olsun istemiştim ama Agustos ayina dayandim nihayetinde ve hala aklimda bir merkez kesinleştiremedim. Allah hepimize kolaylık versin inşallah.
Buralardayım
Kuzum sabırla 4800 sayfadan okısanBakayım tüm mesajlarına, benim durumum biraz farklı diye çom özeniyoruz demişlerdi özellikle belirttim ben de dondurulmuş istemiyorum diye ama bilmiyorım herşey olabilir
4900 euro veriyorsun sana 2-3 bazen 4 embriyo transfer ediliyorİlaçtı tahlildi vs baya harcama yaptık açıkçası herşey iyi güzel görünüyorda tekli transfee olması biraz kötü ben kıbrısta da çoklu transfer var diye heveslendim daha çok. 2 li transferde bizi aşıyor fiyat olarak. Gene de görüşücem ama. Bi de embriyo spermde falan genetik seçim yapılıyor mu acaba
Canim inan bak hic uzulmeni istemem.arkadaslarimin dedigi doğru direk kievle konus sana hemen donuyorlar ve ilgililer mutlaka sorunun çözümü icin kafa patlatiyor adamlar bak okuduysan eger gecmisi ben aylardir donor pesinde sürünüyorum sunulan her donorden yumurta sayisi bile cikmiyor yetrli cikmiyor ki ben ilk tedavidede ayni problemi yasadim. Dunyanin indirimini aldim ben yinede donor belirsizligi sürdu. Bedavaya yapacak oldular onu bile hatirlamadilar biz nezaman boyle bisey dedik diye allahtan telefonumun kayit ozelligi var kapi gibi ativerdim ses kayitlarini donor buluruz deyip gecistirdiler. Cok afedersin bizler aptal deilizki oyle zannettiler yok oyle maymun gözünü acti. Hemen butun iletisimimi tedavimi kestim beni yalanci durumuna dusuren beni magdur eden merkezle isim olmaz dedim. Kieve karar verdim ve gorustum uzun zaman önce historoskopi olup yapisikliklarim acilmisti hemen tekrardan historoskopi yapacaklar ve eski testleri tekrarlayacaklar. herseyi bilmek istiyorlar kievde. kibrista bildigin rezil oldum. En cok neye seviniyorum biliyormusun esim ve beni bastan inceleyecekler bu harika bisey kibrista yapariz denilen hic bisey yapilmadi. Iyi karar ver. Arkadaslarimda yazmislar sana zaten. Ben on görüşmeye gidicem yakinda kieve o kadar ilgili davrandilarki bana biz esimle şok olduk kibrista bunun yarisi bile yokOnlarla nasıl iletişime geçerim ben kiev hiç düşünmedim bi de bizim pasaport falan da yok, aksi gibi yıllık izne de ayrıldık ikimizde şimdi pasaport çıkartacak zamana harcasak geriye yıllık izin kalmayavak bu yıl için
Kliniğin adı biotex.com
Fiyatlar Kıbrıs'a göre bence çok daha makul. Tekli paket 4900 Euro
İkili 7500
Birde üçlü garantili paket var ama tam net fiyatı hatırlamıyorum. Gelmesen bile iletişime geç Andrey e o detaylı anlatır. İkili pakette ilkte olmazsa tekrar deniyorsun.
Bu fiyatlara havaalanı-otel- klinik araları transferler
Otel yeme içme
İlaçlar dahil canım
İyi düşün karar ver. Beklemek yok etrafonda suratsız sana cevap bile vermeyen hemşireler yok
Herşey tıkır tıkır işliyor.
Dönorleri görerek seçiyorsun daha ne olsun
Vede Eftalios git gözünle gör,hasta elinden çatlıyor kiev biotexcomaynen katiliyorum . Aninda dönüyorlar kievde ben catliyordum bir ara donsunler artik bana diye
Vede Eftalios git gözünle gör,hasta elinden çatlıyor kiev biotexcom
Gynolifede okadar hasta olursa 3 aya dönerler sorulara
Ah cnm ne cektik be kibrista geri dönmeleri icinaynen katiliyorum . Aninda dönüyorlar kievde ben catliyordum bir ara donsunler artik bana diye
Bende canim andreyin ilgisine bayildim.hatta esim konusmak istiyor dedim utana sıkıla kocasi ne alaka diyecek diye ödüm koptu adam gülerek hic sıkıntı yok konusurum dedi yaaa inanamadim. Hatta onu ikna ederim hic canininizi sıkmayın dedi.adamda ego sıfır.Vede Eftalios git gözünle gör,hasta elinden çatlıyor kiev biotexcom
Gynolifede okadar hasta olursa 3 aya dönerler sorulara
Aynenn yaa Beyzosum o gunleri hatırlıyorum. Şimdi kafa rahat bizlerde aninda donuyorlar isleri bile olsa en gec yarimsaate kalmaz dönüyorlar. Hatirliyormusun enis bey beni whats uptan silmişti numarayi senden almistim kendimi hatirlatincaya kadar catlamistim.Ah cnm ne cektik be kibrista geri dönmeleri icin11 gün bekledim bana dönmeleri icin zorla kendimi tedaviye kabul ettiriyor gibiydim
Aglancak halimize güler oldukAynenn yaa Beyzosum o gunleri hatırlıyorum. Şimdi kafa rahat bizlerde aninda donuyorlar isleri bile olsa en gec yarimsaate kalmaz dönüyorlar. Hatirliyormusun enis bey beni whats uptan silmişti numarayi senden almistim kendimi hatirlatincaya kadar catlamistim.
Hoşbuldum canım sabah 09:00’da en geç klinikte olacakmışız
Canım kievde tekli pakette uçak bileti hariç herşey dahil 4900 euro üstelik burada yaptıkları ilaçları serumları kıbrısta yapmıyorlar onlarıda eklersen kiev daha karlı oluyor çünkü tek bir serum zaten 2700-3000 TL arasıBu arada ilk geri dönüş magusa tup bebekten oldu. Dr.Serap hanim asistani aradi. burada bir doktora yönlendiriyorlar. Ilk kontrolleri ve hazirlanisi o yapıyor. Hazirlik asamasi sonrasi Kibris. Fiyat 4500 Euro Konaklama fiyati içinde değilmiş. Fakat yönlendirme yapiyorlarmis.
Ne soracagimi da bilemedim. buradan okuduğum kadari ile bazi seyler sormaya calistim.
olmazsa olmaz sorular neler yardimci olurmusunuz rica etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?