Yeni kimlik kartin varsa pasaporta gerek yok herşeyi ayarlayıp 3 gün içinde on görüşmeye gidebilirsiniz bir uçak biletine bakar. Sperm testini orada yaparlar oda ücretsiz içine sine sine herşeyi halledersin. Bende Kıbrıs'ta herşeyi ayarlamisken rotayı çevirdim kieve dün trasferim yapıldı o kadar içim rahat ki tavsiye ederim.

Ayrıca orada Andrey var onunla iletişime geçtikten sonra herşey çok daha kolay

Öncelikle hayırlı olsun senin ve diğer tüm teansferini yapan arkadaşlar için, Ön görüşmeye gidip tekrar dönüp sonra tekrar mı gidiyoruz? Orda süreç nasıl işliyor

Öncelikle hayırlı olsun senin ve diğer tüm teansferini yapan arkadaşlar için, Ön görüşmeye gidip tekrar dönüp sonra tekrar mı gidiyoruz? Orda süreç nasıl işliyor
Çok teşekkürler. Herşey zazmin sayesinde öyle bir yol gösterdi ki Allahım ondan razı olsun. On görüşmeye gitmeden senden rahim ve meme USG si istiyor. Çektirip wattsapptan gönderiyorsun. Gidince sana ve eşine kan testleri ,sperm testi, ultrason la kontro edip gerekli tedaviyi planlayıp herşey yolunda ise sonraki adetten sonra tedavi başlıyor. 3 adet var. Havaalanından alınma konaklama yeme içme ilaçlar oraya ait.

Fiyatları nasıl peki kıbrıstakş merkezlere göre

Fiyatları nasıl peki kıbrıstakş merkezlere göre
Kliniğin adı biotex.com
Fiyatlar Kıbrıs'a göre bence çok daha makul. Tekli paket 4900 Euro
İkili 7500
Birde üçlü garantili paket var ama tam net fiyatı hatırlamıyorum. Gelmesen bile iletişime geç Andrey e o detaylı anlatır. İkili pakette ilkte olmazsa tekrar deniyorsun.
Bu fiyatlara havaalanı-otel- klinik araları transferler
Otel yeme içme
İlaçlar dahil canım
İyi düşün karar ver. Beklemek yok etrafonda suratsız sana cevap bile vermeyen hemşireler yok
Herşey tıkır tıkır işliyor.
Dönorleri görerek seçiyorsun daha ne olsun

Artı bunu yazmadan geçemeyeceğim bu sayfadaki dostluk ve birlik burada tanıştığım ülkenin dört tarafından dostlar o ise muhteşem

İlaçtı tahlildi vs baya harcama yaptık açıkçası herşey iyi güzel görünüyorda tekli transfee olması biraz kötü ben kıbrısta da çoklu transfer var diye heveslendim daha çok. 2 li transferde bizi aşıyor fiyat olarak. Gene de görüşücem ama. Bi de embriyo spermde falan genetik seçim yapılıyor mu acaba

dur panik yapma yanlış anladın sen tekli transferde 1 tane transfer yapmıyorlar en az 3 duydum hep
Allah muhafaza 1. de olmadı diyelim 2. tedavi 2 li paket dediği

Canım tekli transfer demek bir deneme mesela ban 3 tane embriyo başka bir arkadaşa 4 başkasına 2 gibi. İkili paket demek ilk transfer den sonra tutmazsa tekrar yeni dönor yeni transfer demek

cevaplayamadım sanirim.
kullanici ismimi ararken mesajlarina rastlamistim sonrasına bakamadım cunku geniş zamanda bakabileceğim sanirim. Problem olmasina kendime olmuş gibi cok üzüldüm. Allahim görsün bizi de Lütfen. Isyan etmiş gibi olmak istemiyorum ama sokaklara yeni dogmus birakilan birçok haberler goruyoruz.
Ne olur Rabbim cok isteyenlere anneliği nasip et. Emin ol cok iyi anne olacagiz.
Cok üzüldüm gerçekten

Maille geri donus oluyor mu bilmiyorum .Google dan butun (hemen hemen) merkezlerin maillerini aldim . Hepsinden teker teker fiyat ve bilgi istedim. Umarim geriye donus yaparlar.
Ilk sayfadaki listeye baktigimda birçok kiev gordum. oraya da yazdım.
Beklemede ve takipteyim.

Canım tc kimliği ile giriliyor Ukrayna’ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…