YUMURTA ÜREMESİ

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
197
34
27
Merhaba bayanlar, Doktor bana yumurtan fazla üremiş daha da değerlendirme bekle dedi bu ne anlama geliyor? Yani şansım yüksekmi yoksa kötümü bu? Yumurta üremiş nedemek yani? Birde yanında küçük kist var dedi ama şansımızı deneyelim dedi

Birden fazla yumurta gelismis demek istedi sanirim.. Cogul gebelik ihtimali olabilir diye daha degerlendirme demis olabilir. Eger klomen tarzi yumurta indukleyici ilac kullandiysaniz birden fazla yumurtlama ve cogul gebelik yapabiliyor o ilaclar.
Kistle gebe kalinirmi Bana Kistin var yine dedi Pcos yok bende cok Kistler olusmuyor hep 1 tabe

Birden fazla yumurta gelismis demek istedi sanirim.. Cogul gebelik ihtimali olabilir diye daha degerlendirme demis olabilir. Eger klomen tarzi yumurta indukleyici ilac kullandiysaniz birden fazla yumurtlama ve cogul gebelik yapabiliyor o ilaclar.
Merhaba ben de bu ay inostol kullandım. Pkos yok ama. Bugün muayenede ilk defa kist gözüktü. Acaba çok mu yumurta oldu da çatlamadığı için kiste dönüştü? Eğer öyleyse bıraksam mı takviyeyi :/

X