yumurta toplatmadan once idrara SIKISIK mi olmak lazim??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar yumurta toplatmadan once sanirim cok su icmek lazimmis..neden?ve idrara SIKISIKMI girmek lazim yumurta toplatmaya???

Canım alakası yok.Senin söylediğin transfer öncesi.Rahmi daha rahat gözlemleyebilmek için yapıyorlar.yumurta toplama genellikle anesteziyle yapılıyor zaten.İdrara sıkışık olunmuyor.Benim genel anesteziyle toplanmıştı.

canim demin birisi yazmisda dikkatimi cekti ,hic duymamistim..o yuzden sordum..birinin cok agrisi varmis transferden sonra digeride demiski yumurta toplatmadan once az su icmissindir..digeride evet demis..o yuzden sordum!!

Genel anesteziyle yaptır bence korkma.Lokal yapılırsa bir miktar duyulailiyormuş gene de

canim demin birisi yazmisda dikkatimi cekti ,hic duymamistim..o yuzden sordum..birinin cok agrisi varmis transferden sonra digeride demiski yumurta toplatmadan once az su icmissindir..digeride evet demis..o yuzden sordum!!

haa o başka sıkışıklıkla ilgisi yok onun.Düzenli ve bol su içmek lazım ödem yapmasın diye yumurta toplama işlemi öncesi ve sonrası onu demek istemiş.Bazılarında karında su toplama falan oluyor ya.Genelde yumurta sayısıyla alakalı bir durum.Ne kadar çok toplanırsa o kadar ağrın oluyor.Ben hiç hissetmemiştim az birşey ağrısız kanamam olmuştu o kadar.8 tane toplanmıştı.

mehaycım korkmana gerek yok zaten anastezıyle bayıltıyolar senı kesınlıkle hıc bışi duymuyosun su ıiçip içmemenle de alaksı yok bnde tupbebek yaptırdım hemde 3 defa ama olmadı bnım tabı kısmet 3de negatıf cıktı ama dedgım gbı sen korkma sakın cok kolay bıişlem hıc bıişi duymuyosn hakknda hersey guzel olur umarım bol sanslar transferde bol su ıcmen lazım

mrb arkadaslar bende bısey soracam yumurta toplama lucrın ıgnelerınden kac gun sonra oluyor.bana lucrın ıgnenı adetının 3 gunune kadar kullan sonra gel kan tahlılı ve ultrasyon yapacaz dedıler.daha sonrakı tedavı suresını o zaman anlatacagız dedıler.bende merak edıyorum o gunden kac gun sonra yumurta toplanıyor.

canim ben adetin 3. gununden 10. gunune kadar kullaniyorsun diye biliyorum o igneleri 10. gunde ultrason ve kan testi...sen yanlis anlamis olmayasin???

mehay cım yumurta toplama işleminde bazı hastanelerde narkoz verelimmi diye soruyorlarmış. bende sormamışlardı. sakın narkozsuz yaptırma canım. canın işte ozaman yanar. sıkışık olmana gerek yok. o transfer işleminde gerekli.

canim ben adetin 3. gununden 10. gunune kadar kullaniyorsun diye biliyorum o igneleri 10. gunde ultrason ve kan testi...sen yanlis anlamis olmayasin???

mrb valla bende bılmıyorum ınsallah yanlıs anlamamısımdır ama nısan 11 de basla ıgnelere adetının 3 gunune kadar vurulacaksın,3 gunu geldıgınde kan ve ultrasyona alacagız dedı.ılk olunca ınsallah .bı yanlıslık yapmam tedavı donemınde.hakkımızda hayırlısı olsun.

mehaycım yumurta toplama işleminde idrarının sıkışık olması gerekmiyor ama yumurtalar toplandıktan sonra bol bol su içmen gerekir dr um öyle demişti

mrb valla bende bılmıyorum ınsallah yanlıs anlamamısımdır ama nısan 11 de basla ıgnelere adetının 3 gunune kadar vurulacaksın,3 gunu geldıgınde kan ve ultrasyona alacagız dedı.ılk olunca ınsallah .bı yanlıslık yapmam tedavı donemınde.hakkımızda hayırlısı olsun.

yok canım yanlışlık yok doğru lucrine adetten önce başlanıo bende 11 nisanda başladım lucrin e beni de adetin 2. günü çağırdı dr um kontrol için hayırlı olur inş canım herkes için çok zor bi dönem

X