keşke güzel haberler verebilşeydim esimin test sonuclarında azosperm (0 sperm) cıktı tek derdm yumrta tembelı olsaydı keske doktor sncu gorunce ilaca ne gerek var allah yardmcn olsun dedı acıyarak gözlerim doldu sncu bılıyorumda bi umut beklyorum duymak icın o gunu hc untmycm simdi mikroteşe ile sperm arycklar yumurtalıklardan snrasnda bulunursa tup bebek inşallah
bir sürü insan tüp bebek yoluyla hamile kalıyor stres yapma yeter li kafanı dagıtmak istersen bizim kızlar sana iyi gelir konumda gördüm seni ondan bakayım dedim iyiki bakmısım bende hamile kalmak isteyenlerdenim çünkü seni arkadaş olarak ekliyorum takip edicem canım seni
bir sürü insan tüp bebek yoluyla hamile kalıyor stres yapma yeter li kafanı dagıtmak istersen bizim kızlar sana iyi gelir konumda gördüm seni ondan bakayım dedim iyiki bakmısım bende hamile kalmak isteyenlerdenim çünkü seni arkadaş olarak ekliyorum takip edicem canım seni
mikro teşe amaliyatıyla testiklerden sperm bulmaya calişcaklar tek yapabilcek şey bu azosper 0 sperm demek tüp bebek ihtimalmz bile yok teşede sperm bulanamazsa o yüzden üzülmeyn ufak tefek şeyler icin herkezn derdi kendne buyuktr tabi ama en azndan ilac tedavi var sukur etmek lazım
Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah tesede muhakkak vardır Allahın izniyle... Bizim sperm sayımız herseyımız normal bizim neden olmuyo (( Rabbim ol dicek ki olsun herseyın hayırlısı...
Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah tesede muhakkak vardır Allahın izniyle... Bizim sperm sayımız herseyımız normal bizim neden olmuyo (( Rabbim ol dicek ki olsun herseyın hayırlısı...
saol canım insallah rabbim kimseye aratmasın bol bol dua edn sorun yok rabbim vercek günü bekliyordur eminim bakmsdr burda silkelenip hamile kalanlar bile var :) nasip olcakya herşey vesile aşılama falan denedin mi ?
saol canım insallah rabbim kimseye aratmasın bol bol dua edn sorun yok rabbim vercek günü bekliyordur eminim bakmsdr burda silkelenip hamile kalanlar bile var :) nasip olcakya herşey vesile aşılama falan denedin mi ?
Yok canım daha bişe denemedik doktorlar olur diyip gönderiyorlar bütün tahliller rahim filmim artı histeroskopi hepsi temiz çıktı çok şükür eşimdede hafif varikosel var doktoru ameliyat olmadan aşılsma yapmsk istemiyor istanbuldaki bütün devlet hastanelerine neredeysr gittik hepsi ameliyat dedi sonrasında doğal yolla gebe kalabilirmişim inşAllahh Rabbim aratmadın hiç kimseye belki özele gidip direk tüp yapılabilirdi ama çok pahalı hiç olmazsa devletten bi rapor çıkarmamız lazım
Yok canım daha bişe denemedik doktorlar olur diyip gönderiyorlar bütün tahliller rahim filmim artı histeroskopi hepsi temiz çıktı çok şükür eşimdede
hafif varikosel var doktoru ameliyat olmadan aşılsma yapmsk istemiyor istanbuldaki bütün devlet hastanelerine neredeysr gittik hepsi ameliyat dedi sonrasında doğal yolla gebe kalabilirmişim inşAllahh Rabbim aratmadın hiç kimseye belki özele gidip direk tüp yapılabilirdi ama çok pahalı hiç olmazsa devletten bi rapor çıkarmamız lazım
tüp bebekten önce bı asılama deneyn arkadasmn asılamayla iki kızı oldu ertelemeyn amalıyat gerekyosa olsun boyle beklemek daha zor ama herseyn temizmis ınsallah olur en kısa zamanda bebeklermz gelmek ıcın naz yapıyolar
tüp bebekten önce bı asılama deneyn arkadasmn asılamayla iki kızı oldu ertelemeyn amalıyat gerekyosa olsun boyle beklemek daha zor ama herseyn temizmis ınsallah olur en kısa zamanda bebeklermz gelmek ıcın naz yapıyolar
evet canım zaten secme sansımız yok malesef doktorlar ne rapor cıkarırsa o olcak esımın ıslerı bu ara cok yoğun ıs yerınde sınavları var dedım bgn gıt amelyat gunu al cıkamamış bı turlu yarında gıdemem dıyo bı 10 gun egıtımı var sonrasında amelıyat ınsallah 6 ay önce capaya gıttık orası amelıyat dedı ve 5-6 aya anca tarıh verıyolardı ben dedımkı ohoooo kım beklıcek ramazan gelene kadar ol kurtul bız gıdıp gun alana kadar 6 ay oldu bıle
evet canım beklemek cok zor bende asılam dusunuyorum nasıp eder inşallah Rabbim hepimize bütün isteyenlere hani derler ya düşmanıma bile Rabbim evlatsızlık göstermesin