arkadaslar bugun doktora gıttım adetın 14 gunu yumurtaların tembel dedı korkma ılacla gecer dedi yarında esımın test sonuclarını alcam onlara bakıp ılac yazarım dedı,
bende yumurta tembelim bir çok kadın gibi ama hamile olmama gibi bir durum olmuyor bunda
bende yumurta tembelim bir çok kadın gibi ama hamile olmama gibi bir durum olmuyor bunda
Canım sen hamile misin şu an. Benim yumurtalarım da geç olgunlaşıyor. Tedavimiz hamile kalabilir miyim acaba. 3 aydır deniyoruz daha. Doktor 6 ay bekleyelim dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tedavisiz yazacaktım
ben hamile değilim ama hamile kaldım sonra düşük yaptım doktor bana progestan vermişti onun sayesinde hamile kaldım ben bir de klomen var hamile kalmanı hızlandırmak istiyorsan doktor tavsiyeli olarak kullanabilirsin yararı oluyor gercekten
kalabilirsin tabi canım benim türkiyede okadar kadında tembellik var ama benim burda bile tanıdıgım bir çok arkadaş yumurtalıkları tembel olsa dahi hamile kaldılar
Anladım canım doktor bahsetmişti. Ama 6 ay geçsin bi dedi. Yumurta takibine çağırdı 12. Gün.14 mm yakındı yumurtam , büyümemiş dedi 19. Gün tam 20 mm idi. Çatlatma iğnesi verdi vuruldum ama ram günümde adet oldum malesef
Peki sağlıklı bi doğum yaptılar mı merak ettim
evet yaptılar şükür canım benim düşük yapma nedenim bu neden den değildi başka neden di canım
arkadaşlar bu konuyu acalı uzun zaman oldu ilac falan kullanmadm hc br zaman adet duzenslim olmadı 28 gund br olurum bu yuzdn pek önemşemedim yumurta belirtrsi akıntmı takp etmyorum zaman zaman goruyorum demek ki yumurtluyorum eşimin azosperm oldugunu ögrendik bu bizi öyle yıktıkı tek derdimiz yumurtlama olsaydı
Tedavisi yok mu canım
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
güzel haberlerni bekliyoruz canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?