sadece duzensızlıkmı wardı sende acaba yoksa adet mıktarında az mıydı ben yaklasık 4 5 aydır 2 2 bucuk gun falan hastalanıyorum hep erteledım ama bu ay dr gıtcem korkuyorum bırazCanım adetim normalde 2 gün felan geçikiyor son 3 ay öyle oldu bu ay da 6 gün gecikti hala gelmedi inşalah gelmez de doktora gitmeye gerek kalmaz.
Oooofff oooofff bende de var aynısı.Rabbim herkese yardım etsin((
amin canım evet çok zor bir durum.
ondanda korkuyorum zaten ama şart canım dr tedavisi yoksa bu yumurtaların çalışacağı yok baksana.
Benim de adetim düzenli yumurtalarım yavaş gelişiyor.
selam arkadaslar... ben de pcos hastasiyim... ama cok sukur iki kizim var... 15 yasindan beri tedavi goruyorum... 18 yasinda evlendim, kizimi 2 senelik tedavi sonucunda kizima kavustum... daha sonra ikincisine... ikincisinde adetlerim daha duzene girdigi icin daha kisa surede hamile kaldim...
arkadaslar, tedavilerinizi ihmal etmeyin... iyi bir de doktor bulduktan sonra her sey yoluna giriyor... hepiniz anne baba olacaksiniz...
ben de adet duzensizligi, sac dokulmesi disinda bir belirti yoktu... (hatta hicbir zaman istahli ve kilolu olamadim, hala kilo almaya calisiyorum cikss olmuyo) o yuzden doktorum sinsi bir hastalik oldugunu ,bazilarinin sadece testlerle belli oldugunu soylemisti...
ben hala tedavimi aksatmiyorum... ama adetlerim tamamen duzene girdi diyebilirim... bazen yine bozuluyo ama sonra tekrar duzene giriyor...
bunlari size moral olsun diye yazdim... umarim her sey gonlunuzce olur... sormak istediginiz bir soru olursa seve seve cevaplarim...
sevgilerimle...ela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?