• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta tembellii olanlar varm?

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
688
42
Arkadaşlar merhaba doktora gitmiştim 5 ay önce doktor yumurta tembelliği teşhisi koydu ve kullanmam için ilaç verdi kullandım 3 ay içinde hamile kalmazsan eşinle birlikte gel dedi ve kalamadım. 2 ay da öyle bekledim belki olur diye sizlere sorum şu yumurta tembelliği olup kolay hamile kalan varmı? cevaplarınız için şimdiden tşk ederim. a.s.

derin adet düzensizliğin var mı dr banada yumurtalıklarında tembellik var demişti ayrıca hormonların normal mi ? ben 9 aydır uğraşıyorum hala gebelik oluşmadı. kullandığın ilaç klomen yada gonaphene mi

Canım adetim normalde 2 gün felan geçikiyor son 3 ay öyle oldu bu ay da 6 gün gecikti hala gelmedi inşalah gelmez de doktora gitmeye gerek kalmaz.

sadece duzensızlık mı wardı sende yoksa adet mıktarında az mıydı benım bole bı sorun war bu ay dr gıtcem ıns saece 2 gun suruo kanamam.

Canım adetim normalde 2 gün felan geçikiyor son 3 ay öyle oldu bu ay da 6 gün gecikti hala gelmedi inşalah gelmez de doktora gitmeye gerek kalmaz.
sadece duzensızlıkmı wardı sende acaba yoksa adet mıktarında az mıydı ben yaklasık 4 5 aydır 2 2 bucuk gun falan hastalanıyorum hep erteledım ama bu ay dr gıtcem korkuyorum bıraz

inşallah canım ya reglm normal 4-5 gün sürüyor ama biraz gecikme oluyor işte bazen, ama son 3 aydır hep 2 gün sonra oluyordu yarın sabah test yapacağım umarım sonuç olumludur.

derincim merhaba bendede aynı sorun var.uzun zamandır tedevi görüyorum gebe kalamadım.ama bende başka sorunlarda vardı.rahim kanallarım tıkalıydı laparoskopi oldum açıldı.açıldıktan sonra ki ilk tedavim bakalım bir hafta sonra belli o0lacak.bende gonaphene kullandım.birde bana doktorum biraz kilo veririsen yumurtlaman düzelir dedi.

Canım dün akşam regl oldum. :-( artık doktor yolu gözüktü bende tedavi olacağım. umarım en kısa zamanda bebeklerimiz olur hepimizin Allah tüm isteyene nasip etsin.

ondanda korkuyorum zaten ama şart canım dr tedavisi yoksa bu yumurtaların çalışacağı yok baksana.

tedavi cevabı güzel olana kadar hayatım umarım en kısa zamanda güzel cevap olur hayatım.

selam arkadaslar... ben de pcos hastasiyim... ama cok sukur iki kizim var... 15 yasindan beri tedavi goruyorum... 18 yasinda evlendim, kizimi 2 senelik tedavi sonucunda kizima kavustum... daha sonra ikincisine... ikincisinde adetlerim daha duzene girdigi icin daha kisa surede hamile kaldim...
arkadaslar, tedavilerinizi ihmal etmeyin... iyi bir de doktor bulduktan sonra her sey yoluna giriyor... hepiniz anne baba olacaksiniz...
ben de adet duzensizligi, sac dokulmesi disinda bir belirti yoktu... (hatta hicbir zaman istahli ve kilolu olamadim, hala kilo almaya calisiyorum cikss olmuyo) o yuzden doktorum sinsi bir hastalik oldugunu ,bazilarinin sadece testlerle belli oldugunu soylemisti...
ben hala tedavimi aksatmiyorum... ama adetlerim tamamen duzene girdi diyebilirim... bazen yine bozuluyo ama sonra tekrar duzene giriyor...

bunlari size moral olsun diye yazdim... umarim her sey gonlunuzce olur... sormak istediginiz bir soru olursa seve seve cevaplarim...

sevgilerimle...ela...

Nee 15 yaşından beri mi?tatlicadiarzu

Back