- 9 Mart 2017
- 3
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Rukenkoyun
-
Cevap verecek kimse var miMerhabalar ben beş aylık evliyim benim adet olduğum günden beri her ay adetim duzensizdi yani muhakkak iki hafta geç olurdum bana hep stresten dediler daha sonra düğünümden iki hafta önce polikist olduğu söylendi ama gebeliğin engel değil dedi doktor beş aydır evliyim daha erken çocuk için ama kendi durumundan stres oluyorum geçen hafta gittim doktora yumurta tembelliği var dediler klomen kullanmaya başladım endometrium değeri 5 mm çıktı sizce kötü bişey mi
Banada doktor tembellik var dedi bende her ay oluyorum.. fakat belirli olgunluga ulasmiyor veya catlamiyor bunada tembellik diyorlarkızlar merhaba sizlere bişey sormak istiyorum dün doktora gittim ben geçen yıl dış gebelik ameliyatı oldum bebek olmayınca doktora gittim bana yumurta tembelliği var dedii hemde baya tembel dedii merak ettiğim şu ben her ay düzenli adet oluyorum gününü saatini şaşmaz yumurta tembelliği adet düzenini bozmazmı yada düzenli adet görenlerdede olurmu
Yumurta tembelligiyle pkos ayni sey canim.stres yapmalik bisey yok.kadinlarin bircogunda var bu ama belirtiler ayni degil.ben mesela evlenmeden once yilda 1 veya 2 defa adet goruyodum tembel olduklari icin.evlenince 4 5 ayda olmaya basladi.düşün artik ne kadar tembel oldugunuMerhabalar ben beş aylık evliyim benim adet olduğum günden beri her ay adetim duzensizdi yani muhakkak iki hafta geç olurdum bana hep stresten dediler daha sonra düğünümden iki hafta önce polikist olduğu söylendi ama gebeliğin engel değil dedi doktor beş aydır evliyim daha erken çocuk için ama kendi durumundan stres oluyorum geçen hafta gittim doktora yumurta tembelliği var dediler klomen kullanmaya başladım endometrium değeri 5 mm çıktı sizce kötü bişey mi
Olur canim.bazi kadnlarin hic haberi bile olmayabilir pko oldugundan.herkeste adet duzensizligiyle gostermiyo kendiniBanada doktor tembellik var dedi bende her ay oluyorum.. fakat belirli olgunluga ulasmiyor veya catlamiyor bunada tembellik diyorlar
haklısınız ama doktor pko oldugumuda soylemediOlur canim.bazi kadnlarin hic haberi bile olmayabilir pko oldugundan.herkeste adet duzensizligiyle gostermiyo kendini
Hmm pko dan baska sorun da var demekki.evet tek doktora bagli kalma bence dehaklısınız ama doktor pko oldugumuda soylemediiki defa asılama oldum ama rahme giriş olmadı rahimde sorun var doktor histereskopi yapmadı bana mecbur özelde yaptrmalıyım
kızlar merhaba sizlere bişey sormak istiyorum dün doktora gittim ben geçen yıl dış gebelik ameliyatı oldum bebek olmayınca doktora gittim bana yumurta tembelliği var dedii hemde baya tembel dedii merak ettiğim şu ben her ay düzenli adet oluyorum gününü saatini şaşmaz yumurta tembelliği adet düzenini bozmazmı yada düzenli adet görenlerdede olurmu
Acaba bu tembellik hormon testiyle mi anlasiliyoryumurta tembelliği bildiğim kadarıyla belirli bir oranda yumurtanın büyümemesiyle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?