mrh arkadaslar yumurta tembelliği olupta hamile kalan war mı gcen ay doktora gittiğimde yumurta tembelliği warmıs klomen kullandım ama yumurtalarım cok gelişmedi cok caresizim sanki hiç bebeşim olmayacak gibi yardım ediin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
meraba canım benim bi tanıdığımında yumurta tembelliği vardı bana 6 ay gibi bi süreçte tedavi gördüğünü söylemişti şimdi iki tane çocuğu var ümitsizliğe kapılma tedavine devam et umutsuzluk yapma kendini üzme Allahın izniyle olur bende bekliyorum hala olsun diye umut kaybetmemek gerek
Mrb bende pko var oda bir nevi yumurta tembelliği adet düzensizliğim vardı umudunu kaybetme ben hiç sıkıntı yasamadım psikolojilerde çok alakalı takma olmuyor diye ben hep diyorsum ki yiyecek lokması vArsa olur oldu da hiç üzülme olmuyor diye sartlandırırsan kendini olmaz eğer pko varsa bel bolgesınde yaglanma oluyorsa kilonda varsa 1-2 kilo bile fark ettiriyor. Doktorunun da tavsiyesini dinle korkma olur
canım bende vardı yumurta tembelliği doktorum glukofen verdi 3 ay kullandım ve hamileyim sakın ümitsizliğe düşme beyinde bitiyor çünkü olay bana doktor çatlatma iğnesi yapacaktı özel nedenlerden dolayı yaza ertelemeye karar verdik ve ben beynimden sildim hamile kalma olayını ve stresini rabbim verdi çok şükür darısı başına inşallah canım dediğim gibi stres yapma ben hep derdim rabbim vereceği zamanı bilir diye öyle düşün canım