yumurta tembelliği

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
doktor hanm ben 22yasındayım eşim 26 eşimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var gecen sene doktora gittim kolay oldugunu soyledi ve menegon verdi 4-5 kutu aralıklarla kullandım ama bi sonuç alamadan bıraktırdı benim hormon değerlerim cok düşük LH0.01 fshamda aynı yüşük olması ne anlama geliyo sizce ne gibi bi tedavi görmeliyim direk tüp bebeğe gerek yoktur inş. benim bebek sahibi olmama çok mu zor? uzun süreli bi tedavimi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

doktor hanm ben 22yasındayım eşim 26 eşimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var gecen sene doktora gittim kolay oldugunu soyledi ve menegon verdi 4-5 kutu aralıklarla kullandım ama bi sonuç alamadan bıraktırdı benim hormon değerlerim cok düşük LH0.01 fshamda aynı yüşük olması ne anlama geliyo sizce ne gibi bi tedavi görmeliyim direk tüp bebeğe gerek yoktur inş. benim bebek sahibi olmama çok mu zor? uzun süreli bi tedavimi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba sana allarm zilleri çalıyorum yaşadığın şey yumurta tembelliği ya da menapoz gibi bir yumurtalık yetmezliği değil. hipohipogonadizm denilen bir durum. yumurtalıklarını harekete geçirmek için menagon benzeri ki kullanmış ilaçlardan kullanman gerekecek ama bunlar 3-4 kutu al kullan gibi bir tedavi ile olmaz. benim klinik tecrübelerimde senin gibi hastalarım gebe kaldılar. bence istanbuldasın sonuçlarınla gel yüzyüze konuşup durumu açığa kavuşturup anlamanı sağlayayım. çünkü sadece çocuk için değil senin genel sağlığın içinde önemli bir sorun. eğer dilersen 02122300809 numaralı telefondan sekrete arkadaşlarım benim adımı verdiğinde yardımcı olur. bekliyorum, sevgiler.

merhaba...ben 23 yaşındayım yaklaşık 4-5 sene önce polikistik over olduğunu söylediler ve yıllarca doğum kontrol hapı kullandım.3 ay önce annemin yıllardır gittiği bir doktora gittim ve bende kist olmadığını söyledi.tabi ben boşuna ilaç kullanmış oldum ve yumurtalıklarım çok zayıflamış.bebek istiyoruz fakat 2 aydır olmuyor.doktor biraz daha denememizi söyledi sizce tedavi görmem gerekir mi?

merhaba...ben 23 yaşındayım yaklaşık 4-5 sene önce polikistik over olduğunu söylediler ve yıllarca doğum kontrol hapı kullandım.3 ay önce annemin yıllardır gittiği bir doktora gittim ve bende kist olmadığını söyledi.tabi ben boşuna ilaç kullanmış oldum ve yumurtalıklarım çok zayıflamış.bebek istiyoruz fakat 2 aydır olmuyor.doktor biraz daha denememizi söyledi sizce tedavi görmem gerekir mi?

selam yumurtalıklar tembelleşmiş derken ne kastedildiğini detaylandıralım ona göre size çocuk için bir yol çizelim beraber. bana hormon değerleriniz var ise yazar mısınız?

bilemiyorum sanırım tedavi olmadan cocuk olmasının zor olucağını kastetmiş olabilir.sadece ilaç kullandığın için yumurtalıkların tembelleşmiş dedi birde hormon değerlerimi ölçtürmedim hiç ama ne yaptırmam gerektiğini söylerseniz eğer hemen yaptırabilirm.

bilemiyorum sanırım tedavi olmadan cocuk olmasının zor olucağını kastetmiş olabilir.sadece ilaç kullandığın için yumurtalıkların tembelleşmiş dedi birde hormon değerlerimi ölçtürmedim hiç ama ne yaptırmam gerektiğini söylerseniz eğer hemen yaptırabilirm.

selam istanbuldasınız sizi görmem mümkün olur mu? çünkü biz infertilite uzmanlarının yumurtalıkları değerlendirme kriterleri biraz daha farklı olabiliyor. testlerinizi de ona göre düzenler gerçekten tedavi gerekli midir, gerekirse ihtimallerimiz nasıl olur konuşma fırsatımız olur. dilerseniz 02122300809 numaralı telefondan sekreter arkadaşlarım benim adımı verdiğinizde yardımcı olacaktır. bu önemli bir durum çünkü.

slm.ben 37 yasindayim hic cocum olmadi.iki sene önce düsük yaptim daha 3 haftaliken.herseyim normal diyor doktor.esimde,de problem yok.ilk evligimde de olmadi.ve simdi endilesiyorum.toplam 10 sene cocugum olmuyor.problem kaverengi akintilarim var 8 aydir.ama heryeyim düzenliymis.her ay yumurlama oluyor,ama hamile kalamiyorum.klinikte de herseyim acik problem yok dediler.tüp mü yaptirsam artik.lütven bir akil.simdiden tsk.ederim

slm.ben 37 yasindayim hic cocum olmadi.iki sene önce düsük yaptim daha 3 haftaliken.herseyim normal diyor doktor.esimde,de problem yok.ilk evligimde de olmadi.ve simdi endilesiyorum.toplam 10 sene cocugum olmuyor.problem kaverengi akintilarim var 8 aydir.ama heryeyim düzenliymis.her ay yumurlama oluyor,ama hamile kalamiyorum.klinikte de herseyim acik problem yok dediler.tüp mü yaptirsam artik.lütven bir akil.simdiden tsk.ederim

selam, uzun zamandır bekliyorsunuz ve yaşınız 37 olduğu için benim tavsiyem tüp bebek yaptırmanız yönünde. yurtdışında olduğunuzu yazmışsınız benim çok sayıda almanya ve fransadan özellikle hastalarım var. genellikle de yaz tatili döneminde gelirler. eğer türkiyede yaptırma planınız olursa benimle iletişime geçin lütfen size mutlaka yardımcı olurum. ama daha fazla beklemeyin zaman yumurtalık kapasiteniz dolayısıyla aleyhinizde işliyor. sevgiler.

slm dr. bende birşeyler sormak istiyorum yardım edebilir misiniz? ben de 9 aydr evliyim 5kez klomen kullandım etkisi olmadı 2 kutut 2 öğün kullandım son kez de yine 2 kutu 3 öğün kullandım ama yumurtlama olmuyo yaşım 26 ne yapayım ne öneririsniz lütfen bana da bir fikir sunun ben bu konularda da biraz bilgisiz kalmışım bilmiyorum ne yapmam gerek kimseye de soramıyom cevabınızı bekliyorum

slm dr.hanim cok tsk.ederim önce.bana adress.yada tel.birakirsaniz ulasmak icin sevinirim.saygilar sevgiler.

tabii bahçeci kliniğinden bana ulaşabilirsiniz. klinik numarası 02122300809 eğer arayıp benim adıma not ve telefon numarası bırakırsanız sizi arar konuşuruz. plan yaparız. sevgiler.

slm dr. bende birşeyler sormak istiyorum yardım edebilir misiniz? ben de 9 aydr evliyim 5kez klomen kullandım etkisi olmadı 2 kutut 2 öğün kullandım son kez de yine 2 kutu 3 öğün kullandım ama yumurtlama olmuyo yaşım 26 ne yapayım ne öneririsniz lütfen bana da bir fikir sunun ben bu konularda da biraz bilgisiz kalmışım bilmiyorum ne yapmam gerek kimseye de soramıyom cevabınızı bekliyorum

merhaba sanırım polikistik yumurtalığınız var ki klomenle yumurtlama uyarılmaya çalışıyor anlaşılan dozlar arttığına göre dirençli bir hastasınız. şehrinizde üreme ile igilenen değerli doktorlar var lütfen onlarla iletişme geçin belki bir üst aşamaya geçmek gerekebilir. sevgiler.

slm evet dediğniz gibi polikistik over varmış birde benim yumurtalarım sağda ve solda 5-6 tane ama küçük küçükmüş bunlar tek yumurta olmuyomuş tek yumurta olması gerekiyomuş ama olmadı bugün yine gittim adetin 3. günü gel iğneye başlayalım dedi göbekten ama eşim de iğneye olumlu bakmıyo kullanan arkadaşım da etkisini görmedi tabii herkes aynı olacak deil ama ne yapayım burda erzurum da önerebileceğiniz dr. var mı varsa ii bir dr. ona gideyim isim verebilirseniz sevinirim şimdiden tşkler

slm evet dediğniz gibi polikistik over varmış birde benim yumurtalarım sağda ve solda 5-6 tane ama küçük küçükmüş bunlar tek yumurta olmuyomuş tek yumurta olması gerekiyomuş ama olmadı bugün yine gittim adetin 3. günü gel iğneye başlayalım dedi göbekten ama eşim de iğneye olumlu bakmıyo kullanan arkadaşım da etkisini görmedi tabii herkes aynı olacak deil ama ne yapayım burda erzurum da önerebileceğiniz dr. var mı varsa ii bir dr. ona gideyim isim verebilirseniz sevinirim şimdiden tşkler

selam tekrar iğneden korkacak birşey yok. benim önerebileceğim doktor hümeyra hanım var şifa hastanesinde bende de selam söyleyin. bol şans.

slm hocam ben iğne vurulmaktan korkmuyom ama eşim karşı çıkıyo iğne yüzünden acele etme elbet olur demeye başladı. Şimdi hümeyra hanımı söleyeyim .çok saolun ya bu durumda ne yapayım öneriniz var mı?

slm hocam ben iğne vurulmaktan korkmuyom ama eşim karşı çıkıyo iğne yüzünden acele etme elbet olur demeye başladı. Şimdi hümeyra hanımı söleyeyim .çok saolun ya bu durumda ne yapayım öneriniz var mı?

sen doktorunla bir tanış ve onu dinle, iğne gerekiyor ise de yaptır kolaydır zor bir tarafı yok. muayeneye eşini de götür mutlaka.

merhaba hocam bana dr. yumurtalıklarımın biraz zayıf gördüğünü söyledi vajinal ultrasonla baktı kistim falan yok yumurtalarımı güçlendirmek için ne kullanmalıyım hamile kalmamı engellermi bu olay yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim.

merhaba hocam bana dr. yumurtalıklarımın biraz zayıf gördüğünü söyledi vajinal ultrasonla baktı kistim falan yok yumurtalarımı güçlendirmek için ne kullanmalıyım hamile kalmamı engellermi bu olay yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkür ederim.

selam ultrasonda yumurtalıklarınız biraz zayıf göründü ise adetinizin üçüncü günü fsh, lh, estrodiol, tsh ve prl testleri de verip ikisini mukayese etmek doğru olur. eğer rezerv hızlı bitecekse bunu durduracak malesef bir ilaç yok ama mesela sigara içiyorsanız bırakmak, kilonız varsa zayıflamak faydalı olacaktır.

sigara ve kiloyu azaltırsam bu sorun çözülürmü hocam sadece o ay benim adetimde bir sorun olmuştu 4 gün lekelenme oldu tam gününde sonra hiç bir sey gelmedi sonra doktorum içeride kalın duvar görünüyor adet söktürücü vereyim dediayın 15 subat ilk adet tarihim
6 gün kullandım 6.gün adet oldum farlutal 15 gün adet oldum mart ayında yine aynı tarih adet oldum . nisan ayında 13 adet odum ve hala adetim gelmekte sadece o ay biraz üzüntü ve sıkıntı yaşadınmı dr. dedi bende evet stres yaşıyorum dedim stresten uzak dur dedi bana şimdi rahat yaşamaya çalışıyorum hormonlarım düzelsinde bebeğim olsun diye hiç bir seyi kafayı takmıyorum hocam bu konuda bilgi verirseniz sevinirim hocam saygılarımla :)

eşimde alkolü çok kullanıyor ve tabiki sigarada içiyor bunun da bir etkisi varmıdır bebeğimizin olmayışında hocam

Back
X