Yumurta tembelligi

Gecen ay yapti cnm tek sorunumuz yumurta tembeligi...
O zaman önce B12 insülin direnci ve tiroide baktırın bunlarda yumurta gelişimini etkiliyomuş doktorum öyle demişti sonrada düzenli olarak tedavi başlanırsa yumurta tembelliği sorun olmaz ilaçlarla geliştirilir

Bol bol spor yap canım Yürüyüş olabilir pilates olabilir yumurtalıklara kan alımı oluyor yumurtalıkları çalıştırıyor ve de bol bol su iç ayrıca şeker ve karbonhidratı azalt çok işe yarıyor
Zeytinyağına incir koyup her sabah yiyebilirsin hem gün içinde tatlı ihtiyacını karşılıyor hem yumurtalık çalıştırıyor

Arkadaslar gebelik var mi acaba alttaki usteki ovulasyon alttaki gebdlik testi...

Kan verdim.pozitif cikti 43.87 daha yeniymis cok sukur.... allah isteyennherkese versin

Tesekkurler ama kanamam basladi suan acldeyim sildikce adet kanamasi gibi gelen bi kanamam var birde asiri derecede kadiklarima kramplar giryor
Tekrar beta hcg baktılar mı
Benimde 8 haftalıkken kanamam agrım oldu hcg Yükseliyorsa sorun yoktur

43 ten 108 e yukselmis cnm dusuk onleyici igne vurdum gece suan durmus az bise camurlasmis leke gibi olmus..
Benimde öyle olmustu 8.haftada canım birkaç gün sürüp gecti aynı şekilde iğne vurdular bir de progestan hap kullandım değerin yükselmiş korkma bence bişey olmaz

Benimde öyle olmustu 8.haftada canım birkaç gün sürüp gecti aynı şekilde iğne vurdular bir de progestan hap kullandım değerin yükselmiş korkma bence bişey olmaz
Bugun test yaptim tekrardan 268 olmus ara ara siyaha donuk lekelenmem var

Değerin güzel artıyor o kanama normal yerleşme kanaması gibi biseydir benimde devam etmişti birkaç gün ara ara ama dinlen ve bol bol su iç

MrB bndede yumurta tembelliği var şuan vitamin kullanıyorum Plentyfert diye hamile olmanıza çok sevindim özellikle bişey yapdiniz mi acaba gebelik için yada ne faydası oldu gibi

MrB bndede yumurta tembelliği var şuan vitamin kullanıyorum Plentyfert diye hamile olmanıza çok sevindim özellikle bişey yapdiniz mi acaba gebelik için yada ne faydası oldu gibi
Valla canim mucize dogada diye bir siteden gebelik seti aldim hayit suyu corekotu yagi sandlozlu sirke borde ikisey daha vardi adini unuttum esim icin de cskdir suyu istettim cok sukur once allahin istegi ile bana vesile oldu brelife markaydi heralde.. bana da kuzenim getirtti kullan faydasini gorursun demisti

Şuan kullandığım ilaç fayda etmezse bnde alayım bı gebelik seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…