Sol yumurtalığım pcolu yani tembellik var. İki kez hamile kaldım canım. Rahim filmi çektir ( anestezili). Temiz çıksa bile hamileliği kolaylaştırıyorArkadaslar mrb biliyorum bu konu hakkinda bircok konu acilmis ama acikayici bir bilgi bulamadim. Biz bir yildir cocuk istiyoruz fakat kismet olmadi tum hormon testlerimizi yaptirdik rahim.filmi cektirdik esimin testleri de temiz cikti. tek sorunumuz yumurta tembelligiymis..2 defa letu ve catlatma ignesi kullandim olmadi.bir defa klomen ve yine catlatma ignesi kullandim.bu defa da kist olustu ayriyetten sogan kuru.incir havuc vb kurler yaptm fayda etmedi.aylardir ugrasmama ragmen bi netice elde edemedik lutfen bu rahatsizligi dogal yollarla(bitkisel kurler) yada ilaclarla hamile kalan kardeslerimiz varsa lutfen yardimci olur musunuzz
Sol yumurtalığım pcolu yani tembellik var. İki kez hamile kaldım canım. Rahim filmi çektir ( anestezili). Temiz çıksa bile hamileliği kolaylaştıfe
İkiside mi?Gecen ay cektirdim cnm tupler acik cikti dtrumun tek soyledigi yumutan.cok tembell...
Evetİkiside mi?
Tembel olması yumurtlamadığın anlamına gelmiyorki
Baska sorun bulunamadi neredeyse bir yildir deniyorum olmuyor yumurtlama gunlerini takip ediyorum.13 14 gun cok belirgin kasik agrisi yasiyorum hatta gereginden fazla kraplar giriyor o an catladigini dusunuyorum.sma sonuc negatif oluyor birde camur gibi bi adet yasiyorum ozellile ilk 3 gun lekrlenme vd csmutumsu tarzda sonradan cozuluyorTembel olması yumurtlamadığın anlamına gelmiyorki
Haklisiniz elimizden geldigince duzenli ve organik beslenmeye caliiyorum. Ama pek spor yapamiyorum kilom 50Bendede solda var tembellik, düzenli spor yapmak lazım. Birde sağlam beslenme
Tembellikde sorun kanın oraya az gelmesinde, doğal beslenmesen bile haftada 3kere spor yap düzenli olarak faydasını görüceksinHaklisiniz elimizden geldigince duzenli ve organik beslenmeye caliiyorum. Ama pek spor yapamiyorum kilom 50
Hayıt prolaktini düşürüyo diye biliyorum ben. Ama qaliba hormonları dengeliyor. Ben bu ay hem spor hem diyet yapdım fazla kilomdan kurtuldum. Öğlen arası adaçayl içiyordum(yumurtlamaya kadar ama, sonra düşük bile yapa biliyormuş)Bide bu ay hayit tohumu kullandim pek cok yerde olumlu yaxilar vardi hamile kalmis kisilerin yorumlarini okudum insallah ise yarar
Prolaktinim 20 cnm keske biraz dusurse.. doktoruma gore normal olarak kabul etti birde kanin yeteri kadar oraya gitmemesiHayıt prolaktini düşürüyo diye biliyorum ben. Ama qaliba hormonları dengeliyor. Ben bu ay hem spor hem diyet yapdım fazla kilomdan kurtuldum. Öğlen arası adaçayl içiyordum(yumurtlamaya kadar ama, sonra düşük bile yapa biliyormuş)
Ola bilir tabi, siz düzenli spor yaparsanız. Dolaşlm iyileşir overlerde. Zorda olsa kendinizi alıştırınKanin oraya gitmemesi demissiniz ya bende genetik pihtilasma var 4 genimde tasiyiciyim bir bebegimi oyle kaybetyim onun da tembellikte etkisi olabilir mi acaba
Ilaçla buyuyup çatliyorsa artik tembelligin onemi yok. Çunki tedavisini oluyorsunuz. Eşiniz test versin.Arkadaslar mrb biliyorum bu konu hakkinda bircok konu acilmis ama acikayici bir bilgi bulamadim. Biz bir yildir cocuk istiyoruz fakat kismet olmadi tum hormon testlerimizi yaptirdik rahim.filmi cektirdik esimin testleri de temiz cikti. tek sorunumuz yumurta tembelligiymis..2 defa letu ve catlatma ignesi kullandim olmadi.bir defa klomen ve yine catlatma ignesi kullandim.bu defa da kist olustu ayriyetten sogan kuru.incir havuc vb kurler yaptm fayda etmedi.aylardir ugrasmama ragmen bi netice elde edemedik lutfen bu rahatsizligi dogal yollarla(bitkisel kurler) yada ilaclarla hamile kalan kardeslerimiz varsa lutfen yardimci olur musunuzz
Esimde sorun cikmadi cnm gayet iyi cikti testleriIlaçla buyuyup çatliyorsa artik tembelligin onemi yok. Çunki tedavisini oluyorsunuz. Eşiniz test versin.
Eğer uzun bi süre olduysa tekrar versin çünkü benim eşimede sonuçların çok iyi dediler yaklaşık 1 yıl sonra tekrar test yapıldı ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktıEsimde sorun cikmadi cnm gayet iyi cikti testleri
Gecen ay yapti cnm tek sorunumuz yumurta tembeligi...Eğer uzun bi süre olduysa tekrar versin çünkü benim eşimede sonuçların çok iyi dediler yaklaşık 1 yıl sonra tekrar test yapıldı ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?