- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda Bebişlerimize kavuşuruzÇok geçmiş olsun onu bende bilmiyorum hiç duymadım .bugün doktora gittim bu ay klomen vermicem yumurta takibi yapicam dedi ilaçsız nasıl gelişimi diye bide dostinex verdi biraz prolaktinim yüksek.o kadar.bakalım ilerleyen günler bize ne göstericek
İnofolic i ben sordum doktoruma kullanabilrsin yumurtaya faydası var demişti ama bu ay ilaçsız yumurta gelişimine bakicağı için kullanmıyorum şimdi ama bi sonraki ay kullanırım bende mutlaka.bence kullanın sizde.Bende sizin gibiyim.2 defa gebelik yaşadım ustelik biri düşük.ama bu sefer olmuyor hep yumurtlama günü ilişki olmuş ama yok olmuyor.adetlerimde düzenli acaba yumurta tembelligi mi var diye düşündüm.bunun için inofolic conbi diye bi ilaç varmış.takip etmekten bende yoruldum
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda Bebişlerimize kavuşuruz
Teşekkür ederim denicem bütün yumurtlama belirtisi var.testte pozitif oluyor sonra siliklesiyor.catliyor yani.ama olmuyorİnofolic i ben sordum doktoruma kullanabilrsin yumurtaya faydası var demişti ama bu ay ilaçsız yumurta gelişimine bakicağı için kullanmıyorum şimdi ama bi sonraki ay kullanırım bende mutlaka.bence kullanın sizde.
Benimde çatlıyor ama gebelik oluşmuyorTeşekkür ederim denicem bütün yumurtlama belirtisi var.testte pozitif oluyor sonra siliklesiyor.catliyor yani.ama olmuyor
Bnde klomenle denedim herşey oldu ama gebelik olmadı malesefBenimde çatlıyor ama gebelik oluşmuyor
Bilmem ki canımKızlar foto yüklüyorum ama izin verilen dosya uzantısına sahip değil diyor
Aynen öyle her şey oldu bi gebelik olmadı amaBnde klomenle denedim herşey oldu ama gebelik olmadı malesef
İnşallah olur yaAynen öyle her şey oldu bi gebelik olmadı amabugün doktoruma gittim hiçbir şey kullanmadan şuan iki yumurtam oluşmuş hem de 12. Günümde.bi tanesi kalın duvarlı görünüyo kiste dönüşebilir dedi.eğer adet olursan ya da günün geçerse gel dedi.progestan verdi bide.peki çatlayıp çatlamadığını adet olunca mı anlicak? Öncesinde çağırmadı çnkü.inş olmam Pek umudum yok ama...
Önceden yumurtlama problemin mi vardı cnmAynen öyle her şey oldu bi gebelik olmadı amabugün doktoruma gittim hiçbir şey kullanmadan şuan iki yumurtam oluşmuş hem de 12. Günümde.bi tanesi kalın duvarlı görünüyo kiste dönüşebilir dedi.eğer adet olursan ya da günün geçerse gel dedi.progestan verdi bide.peki çatlayıp çatlamadığını adet olunca mı anlicak? Öncesinde çağırmadı çnkü.inş olmam Pek umudum yok ama...
Canım ben evlendikten sonra polikistik olduğumu öğrendim haliyle yumurtaya direkt etki yapıo çatlamıyo kendiliğinden sanırım öyle anladık çnkü doktorumla.çünkü her şeyi yaptık tüm testleri vs hiçbir sıkıntı çıkmadı.klomen de fayda etmedi bana çatlatma iğnesi yan etki yaptı.işte şimdi de bişe kullanmıyorum ilaçsız da büyüyo yumurtalar ama çatlamıyo sanırım 2 hafta sonra adet olursam belli olcak artıkÖnceden yumurtlama problemin mi vardı cnm
Önceden yumurtlama problemin mi vardı cnm
Yumurtaların büyümesi için inofolic toz kullanabilrsin bi doktoruna danış istersen.bir de şeker ilacı metformin onun da faydası varmış yumurtalara.Benim de adet düzensizliğim var ve yumuşlar da büyüme çatlama olmuyoiki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm onlarda da olumsuz sonuç aldık yumuslar büyümedi raMazanda ara verdik bayramdan sonra başka bi doktora gidecez. Ilk adet düzensizliğim için gittim de tsh 5in üstündeydi onu şükür düşürduk. ama denemeler olumsuz oluyo.
Bayramdan sonra bi gidelim doktora ne diyecek bu dediğini de sorarım biYumurtaların büyümesi için inofolic toz kullanabilrsin bi doktoruna danış istersen.bir de şeker ilacı metformin onun da faydası varmış yumurtalara.
Anladım cnm inşallah kendiliğinden olur yaYani yumurtlama oluyo o yönden sıkıntım yok sanırım çatlamıyorlar ya da kalitesiz oluşuyorlar
Amin hepimizin inşAnladım cnm inşallah kendiliğinden olur ya
Bende hasta oldum bu gün ya yine hayal kırıklığıAmin hepimizin inşBir an önce kavuşuruz bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?