Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun . İnşallah tez zamanda Bebişlerimize kavuşuruz

İnofolic i ben sordum doktoruma kullanabilrsin yumurtaya faydası var demişti ama bu ay ilaçsız yumurta gelişimine bakicağı için kullanmıyorum şimdi ama bi sonraki ay kullanırım bende mutlaka.bence kullanın sizde.

Meraba. Ben evlendikten sonra cok hizli bir sekilde kg aldim. Evlendikten 1 yil sonra cocuk olmuyor diye doktora gittigimde bana direkt klomen tedavisi uyguladi. 2 ay denedik. 2.ay sonu regl olunca baska dra gittim. Bana pco oldugumu soyledi. O zamana kadar regllerim cok muntazam düzenliydi. Sonraki aylarda bu klomen etkisiyle mi yoksa pconun artma derecesinden mi düzensizlikler basladi. Eski doktoruma gitmedim. Birkac ay dra gitmedim. 3 4 ay sonra idrar enfeksiyonu icin doktora gittiğimde cocuk istegimden bahsettim. O da muayenede hazir yumurta var catlatalim dedi. İgne oldum. Ama agrim vardi. Resmen kisti hissediyodum. 2 gun sonra yumurtamin igneye ragmen catlamadigini kist oldugunu gördüm. Birde yumurtlama 3ü buluyordu fakat büyüyen 1 tane oluyodu. İgneye ragmen catlanayan yunurtadan sonra da 2 ay ara verdim. Arkadas tavsiyesi ile bir doktora basladim. İlk once hormon tahlillerimle gittim. Hsg cekindim temiz cikti. Pco oldugumu o da kesinlestirdi. Hormonlar temiz fakat kistlerim mevcuttu. Biraz kg vermemi istedi. İlaçlar baslatti. 2 ayda 6 kg verdim. 93ten 86ya düştüm. 2.klomen denememde hamile kaldim ve dogurdum.
Asil mesele o kilo ile hamile kalabilmekte degil malesef hamilelikte de kilo alininca cok zor. Ben cok pismanim. Keske daha fazla kg verseydim. 113le dogum yaptim. Kizim 2 yasini bitircek ben hâla kg vermeye ugrasiyorum. Ve duzensizligim cok fazla, kistlerim olmaya devam ediyor

Teşekkür ederim denicem bütün yumurtlama belirtisi var.testte pozitif oluyor sonra siliklesiyor.catliyor yani.ama olmuyor

Kızlar foto yüklüyorum ama izin verilen dosya uzantısına sahip değil diyor

Bnde klomenle denedim herşey oldu ama gebelik olmadı malesef
Aynen öyle her şey oldu bi gebelik olmadı ama bugün doktoruma gittim hiçbir şey kullanmadan şuan iki yumurtam oluşmuş hem de 12. Günümde.bi tanesi kalın duvarlı görünüyo kiste dönüşebilir dedi.eğer adet olursan ya da günün geçerse gel dedi.progestan verdi bide.peki çatlayıp çatlamadığını adet olunca mı anlicak? Öncesinde çağırmadı çnkü.inş olmam Pek umudum yok ama...

İnşallah olur ya Ben gonal f vurdum bu ay

Önceden yumurtlama problemin mi vardı cnm

Önceden yumurtlama problemin mi vardı cnm
Canım ben evlendikten sonra polikistik olduğumu öğrendim haliyle yumurtaya direkt etki yapıo çatlamıyo kendiliğinden sanırım öyle anladık çnkü doktorumla.çünkü her şeyi yaptık tüm testleri vs hiçbir sıkıntı çıkmadı.klomen de fayda etmedi bana çatlatma iğnesi yan etki yaptı.işte şimdi de bişe kullanmıyorum ilaçsız da büyüyo yumurtalar ama çatlamıyo sanırım 2 hafta sonra adet olursam belli olcak artık

Benim de adet düzensizliğim var ve yumuşlar da büyüme çatlama olmuyo iki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm onlarda da olumsuz sonuç aldık yumuslar büyümedi raMazanda ara verdik bayramdan sonra başka bi doktora gidecez. Ilk adet düzensizliğim için gittim de tsh 5in üstündeydi onu şükür düşürduk. ama denemeler olumsuz oluyo.

Yumurtaların büyümesi için inofolic toz kullanabilrsin bi doktoruna danış istersen.bir de şeker ilacı metformin onun da faydası varmış yumurtalara.

Yumurtaların büyümesi için inofolic toz kullanabilrsin bi doktoruna danış istersen.bir de şeker ilacı metformin onun da faydası varmış yumurtalara.
Bayramdan sonra bi gidelim doktora ne diyecek bu dediğini de sorarım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…