Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum her zaman zayıfım da ztn adetlerim de düzenli ama yine de gebe kalamıyorum 1 yıldır uğraşıyorum.
Allah tez zamanda kucağınıza hayırlısıyla almanıı nasip eder inşallah. Bizde bir yıldır deniyoruz olmuor. Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor bir yumurta oluşmuş dedi ama çok nazlı dedi tatlı dilli biraz:) tembel demedi direk.

Sizde yumurta oluşumu var mı 15 di herhalde benim

Cnm bnmde öyleydi hep iki yumurtam oluşuyordu ama klomenle bir tanesi sadece büyüyordu . Çatlatma iğnesi vuruyordum çatlıyordu da ama gebelik olmadı . Üç ay böyle denedik yumurta oluştu büyüdü çatladı ama olmadı şimdi gonal f iğnelerine geçtik tabi umudunu kırmak istemem klomenle de hamile kalan çok kişi var bünyeden bünyeye değişiyor

Doktor duruma göre iğne vuracak olmazsa rahim filmi çektiririz dedi
Gonal f ne işe yarıyor neden gerek duydu doktorunuz acaba?

Nasip

Nasip
Gonal f bildiğim kadarıyla klomenden daha etkili ama dediğim gibi klomenle de biçok kişi hamile kalabiliyor tamamen bünye meselesi. Bnde işe yaramayınca gonal f e geçtik. Klomen gibi oda yumurta oluşup büyümesini sağlıyor

Nasip
Bnde geçen ay çektirdim filmi . Doktorum erken dedi ama dinlemedim. Bi sorun varsa geç kalmak istemedim çünkü eger bir sıkıntı varsa boş yere ilaç kullanmak zorunda olacaktım ve ben kafamda soru işareti kalmasın diye film çekinip tüplerimdende emin olmak istedim .

Anladım teşekkür ederim bende sorayım doktoruma :)

Bende çektireceğim eğer klomen işe yaramazsa bir yumurtam cevap vermişti bakalım en azından yumurta oluşuyor diye seviniyorum.
Gerçi kalitelimi nilmiyorum.

Bende çektireceğim eğer klomen işe yaramazsa bir yumurtam cevap vermişti bakalım en azından yumurta oluşuyor diye seviniyorum.
Gerçi kalitelimi nilmiyorum.
Bndede oluşuyordu çatlıyordu ama gebelik oluşmuyordu o yüzden klomeni bıraktık

Amin Bende yumurta oluşuyor hatta dört tane oluştu geçen ay klomenle üç tanesi çatladı yinede gebelik olmadı birde sanırım benim yumurtalar aşırı uyarıldı çatlatma iğnesi vurduktan sonra ishal oldum tüm gece sürdü ohss oluştu yani.yarın kontrole gidecem yarın adetimin 3.günü bakalım ne dicek dr nasıl yolla devam edicez bimiyorum söylerim burdan da size

Bendede aynı şekilde yumurta oluşuyor çatlıyor gebelik olmuyordu .klomeni bıraktım gonal f geçtik bu ay

Ben doktora gittim klomenden sonra doktor polip gördüm emin değilim dedi günaşırı ilişki önerdi bu ay hamile kalmazsan ameliyat ederiz dedi böyle biri daha varmış ameliyat olmadan hamile kalmış . Polip deneyimi olan var mı hamile kalan var mı benim durumda olan kötü bişey mi acaba

Çok geçmiş olsun cnm bn hiç duymadım çevremde öyle bir durumda birini

Çok geçmiş olsun onu bende bilmiyorum hiç duymadım .bugün doktora gittim bu ay klomen vermicem yumurta takibi yapicam dedi ilaçsız nasıl gelişimi diye bide dostinex verdi biraz prolaktinim yüksek.o kadar.bakalım ilerleyen günler bize ne göstericek

Bendede aynı şekilde yumurta oluşuyor çatlıyor gebelik olmuyordu .klomeni bıraktım gonal f geçtik bu ay
Ya bende klomen sonrası çatlatma iğnesi yan etki yaptı belki tekrar kullanamayabilirim onu.bu ay ilaç kullanmicam yumurta takibi yapicaz dr dedi.bakalım gelişmeler nasıl olcak umarım her şey olumlu gider

Ya bende klomen sonrası çatlatma iğnesi yan etki yaptı belki tekrar kullanamayabilirim onu.bu ay ilaç kullanmicam yumurta takibi yapicaz dr dedi.bakalım gelişmeler nasıl olcak umarım her şey olumlu gider
İnşallah canım

Sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum her zaman zayıfım da ztn adetlerim de düzenli ama yine de gebe kalamıyorum 1 yıldır uğraşıyorum.
Bende sizin gibiyim.2 defa gebelik yaşadım ustelik biri düşük.ama bu sefer olmuyor hep yumurtlama günü ilişki olmuş ama yok olmuyor.adetlerimde düzenli acaba yumurta tembelligi mi var diye düşündüm.bunun için inofolic conbi diye bi ilaç varmış.takip etmekten bende yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…