- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Ya daha önce bana polikistik over var demedi doktorlar aksine Yok dediler . Hatta suanki doktorum adetin düzenli mi dedi önceden değildi ama evlendikten sonra gayet düzenli hale geldi dedim. Yumurtamın büyümediğini görünce nasıl böyle olur o zmn dedi anlamadım yani ama e nabızdan baktım doktorum polikistik over sendromu yazmıştıPolikistin mi var
Ya daha önce bana polikistik over var demedi doktorlar aksine Yok dediler . Hatta suanki doktorum adetin düzenli mi dedi önceden değildi ama evlendikten sonra gayet düzenli hale geldi dedim. Yumurtamın büyümediğini görünce nasıl böyle olur o zmn dedi anlamadım yani ama e nabızdan baktım doktorum polikistik over sendromu yazmıştıPolikistin mi var
zayıflayın sağlıklı beslenin ve spora başlayın garantili reçete :)Yumurta tembelliği var olan üstelik 85 kiloda olup hamile kalan var mı nolur umut olum bana
tedavisi nasılmış peki bende de var 2 kaydım da var ama tedavi demedi hiçbir doktor geçmişime bakarak tekrar tüp bebek diyorlar ( geçmişimde farklı sebebten 3 tüp tedavim vardı )İşte yumurta tembelliği ondan olur benimde var bir düşük oldu yumurtalar tembel doktor dene olmasa tedavi olursun dedi
Sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum her zaman zayıfım da ztn adetlerim de düzenli ama yine de gebe kalamıyorumzayıflayın sağlıklı beslenin ve spora başlayın garantili reçete :)
Geçtiğimiz ay klomen kullandım çatlatma iğnesi de oldum dört yumurtam oluşmuştu üçü çatladı biri de kiste dönüştü şimdi desolett kullanıyorum kisti patlatsın diye.yani hamilelik olmadı yine .napicam hiç bilmiyorumİşte yumurta tembelliği ondan olur benimde var bir düşük oldu yumurtalar tembel doktor dene olmasa tedavi olursun dedi
Doktora gittin mi hiç tüm tahlillerine baktırdın mıSağlıklı beslenmeye gayret ediyorum her zaman zayıfım da ztn adetlerim de düzenli ama yine de gebe kalamıyorum1 yıldır uğraşıyorum.
eşinize bakıldı mıSağlıklı beslenmeye gayret ediyorum her zaman zayıfım da ztn adetlerim de düzenli ama yine de gebe kalamıyorum1 yıldır uğraşıyorum.
Baktırdım en detaylı şekilde her şey normal prolaktin çok az yüksek oluyo bazen o kdrDoktora gittin mi hiç tüm tahlillerine baktırdın mı
Evet bakıldı o da sperm testi yaptı çok şükür normal çıktı her şeyieşinize bakıldı mı
Rahim filmi çektin miBaktırdım en detaylı şekilde her şey normal prolaktin çok az yüksek oluyo bazen o kdr
Valla bnde anlamadım cnm ama adet düzensizliği olan kişilere diyorlar da bnde adet düzenliYumurta tembelliği pcos mu oluyor arkadaşlar?
sebepsiz infertelite de çoğaldı maalesef rahim filmi çektirin bi bakalım.. birde hacamat araştırın derim eşinize ve sizeEvet bakıldı o da sperm testi yaptı çok şükür normal çıktı her şeyi
Sebepsiz infertelite de en çok zor olanı Rabbim hepimizin tez vakitte kucağını doldursun inşallahhhsebepsiz infertelite de çoğaldı maalesef rahim filmi çektirin bi bakalım.. birde hacamat araştırın derim eşinize ve size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?