Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebekaysee

Sabrın sonu selamettir İNŞAALLAH 🙏🏻💕
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
1.914
1.015
133
Yumurta tembelliği var olan üstelik 85 kiloda olup hamile kalan var mı nolur umut olum bana 😱

Polikistin mi var
Ya daha önce bana polikistik over var demedi doktorlar aksine Yok dediler . Hatta suanki doktorum adetin düzenli mi dedi önceden değildi ama evlendikten sonra gayet düzenli hale geldi dedim. Yumurtamın büyümediğini görünce nasıl böyle olur o zmn dedi anlamadım yani ama e nabızdan baktım doktorum polikistik over sendromu yazmıştı

Polikistin mi var
Ya daha önce bana polikistik over var demedi doktorlar aksine Yok dediler . Hatta suanki doktorum adetin düzenli mi dedi önceden değildi ama evlendikten sonra gayet düzenli hale geldi dedim. Yumurtamın büyümediğini görünce nasıl böyle olur o zmn dedi anlamadım yani ama e nabızdan baktım doktorum polikistik over sendromu yazmıştı

İşte yumurta tembelliği ondan olur benimde var bir düşük oldu yumurtalar tembel doktor dene olmasa tedavi olursun dedi

Kilo verirseniz eğer yumurtlama bozukluğunuz ortadan kalkar. Ketojenik beslenmenizi ve günde 2 öğün beslenmenizi öneririm. Kesinlikle normale dönersiniz. İlaca ihtiyacınız yok.

İşte yumurta tembelliği ondan olur benimde var bir düşük oldu yumurtalar tembel doktor dene olmasa tedavi olursun dedi
tedavisi nasılmış peki bende de var 2 kaydım da var ama tedavi demedi hiçbir doktor geçmişime bakarak tekrar tüp bebek diyorlar ( geçmişimde farklı sebebten 3 tüp tedavim vardı )

Geçtiğimiz ay klomen kullandım çatlatma iğnesi de oldum dört yumurtam oluşmuştu üçü çatladı biri de kiste dönüştü şimdi desolett kullanıyorum kisti patlatsın diye.yani hamilelik olmadı yine .napicam hiç bilmiyorum😔

Back