Yumurta tembelliği

Ecem-sefa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
587
203
18
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim 9 aydır korunmasiz ilişki yaşıyoruz fakat olmuyo en sonunda en iyisi doktora gitmek dedim gittim hormon testi yaptı 1.09 çıktı 2.ci gittim de 2.37 çıktı yumurtaligin tembel calisiyo dedi düzelir korkma dedi adetime 5 gün var 1 aralık da gel dedi insallah bebeğim gelmiştir çok istiyoruz Allah olmayanlara en kısa zamandaverir inşallah

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim 9 aydır korunmasiz ilişki yaşıyoruz fakat olmuyo en sonunda en iyisi doktora gitmek dedim gittim hormon testi yaptı 1.09 çıktı 2.ci gittim de 2.37 çıktı yumurtaligin tembel calisiyo dedi düzelir korkma dedi adetime 5 gün var 1 aralık da gel dedi insallah bebeğim gelmiştir çok istiyoruz Allah olmayanlara en kısa zamandaverir inşallah
Hormon testinde sıkıntı var mı peki.

Yumurtalıgim temel calisiyomus isde hormanlarima bisi demedi doktor
canım ben hormon testi yaptırdım ve LH hormonum 16 çıktı doktorum bu sonucu görünce yumurtlama tembelliği ve adet düzensizliği yapar dedi. İlk rahim filmi çekir eğer rahimde sıkıntı yoksa yumurtalıklarını hızlandırıcı ilaç takviyesi yaparız dedi. Sonra ben başka hastaneye geçiş yaptım malum durumdan dolayı rahim filmi çektirmedim. Devlet hastanesindeki direk klomen tedavisine başladı 2 ay kullandım ama olmadı bende bıraktım taedaviyi beklemedeyim.

Merhaba bana da yumurta tembelliği teşhisi konuldu hayatımda ilk defa 43 günde adet oldum siz probleminizi çözebildiniz mi acaba gebe kalabildiniz mi nasıl atlattınız bana da yardımcı olabilir misiniz ne yapmak gerek . 1 senedir bizim de olmuyor sizce rahim filmi çekilmeli mi

Düzenli adet gören biriyim ilaç kullanmadn yumurtam oluşuyo dr her gittgümde yumrtama bakıyo çok gzel dye çatlatıyo çatlıyo ama bi türlü hamile kalamıyorum dr dedim yumurtalıklarımda bi sorun mu var dedim tembel oldukları kesin dedi

Allah yardimcin olsun

Back