Gebeliğe Hazırlık Yumurta tembelligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben inofolic combi 15 gun kadar maksimum kullanmisimdir ondan sonra da hicbir sey kullanmadim ne bir ilac ne klomen vs. Bu konuyu actiktan 1.5 yil sonra kendiliginden hamile kaldim regl olmayinca sonuc pozitifti. Tavsiyem biraz akisina birak dogal guzel beslen ve aklindan at bebek dusuncesini. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin ya ins bu ayda 3 gun g3cikti adetim bekliyorum bakalim bu defa acele etmek istemiyorum ama 2 gun daha gecsin oyle test yapicam ins pozitiftir 😞

Amin ya ins bu ayda 3 gun g3cikti adetim bekliyorum bakalim bu defa acele etmek istemiyorum ama 2 gun daha gecsin oyle test yapicam ins pozitiftir 😞

Bekleme lutfen tamamen kafandan at o zaman olacak olan oluyor. Benim hiic aklimda yoktu. Hamile kaldigim ay hatta kendi kendime baya sure gecince ben kac aydir regl olmuyor gibiyim sanki dedim. Hamilelik asla aklima gelmedi adet sokturucu falan hatta kullanirim biraz daha olmazsam diyordum. Sonra tesaduf ogrendim hamileligi. Demem o ki hamile kalmak icin cinsellik dahi yasama tamamen bebek fikrini at insallah gelecektir bebegin.

Bekleme lutfen tamamen kafandan at o zaman olacak olan oluyor. Benim hiic aklimda yoktu. Hamile kaldigim ay hatta kendi kendime baya sure gecince ben kac aydir regl olmuyor gibiyim sanki dedim. Hamilelik asla aklima gelmedi adet sokturucu falan hatta kullanirim biraz daha olmazsam diyordum. Sonra tesaduf ogrendim hamileligi. Demem o ki hamile kalmak icin cinsellik dahi yasama tamamen bebek fikrini at insallah gelecektir bebegin.
Insallah dedigin gibi olur ya ama yaklasik bir yildir ugrasiyoruz suan 4.gunu adetim gevikeli ama test yapmaya korkuyorum hala bekliyorum ara rar katin agrimda oluyo yarinida atlatsam tmmdir ins yaa 😞😞

Back