İyi akşamlar bendede yumurta tembelliği var 2 aydır klomen+ovitrelle kullaniyorum adetime 8 gün var beklemedeyim bitkisel bir kür uygulamadım ama meryem suresini okuyorum bende bu ay olmazsa 1 ay daha klomen kullanıp igneye gececem sanırım
Ben hamile kalmıştım klomenle ama bebeğimi kaybettim mart ayında hemde klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama herseyden once inanıp kafaya takmamak lazimBana da bir sonraki ay ilac tedavisine baslayacagimizi soyledi doktor eger persembeye kadar yumurta buyumezse. Hakkimizda hayirlisi Allah aratmasin en kisa zamanda isteyen herkese versin insallah.
Ben hamile kalmıştım klomenle ama bebeğimi kaybettim mart ayında hemde klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama herseyden once inanıp kafaya takmamak lazim
Merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim yaklasik 1 yildir cocuk istiyoruz. Bircok kez doktora gittim hormonlarima da bakildi pcos olmadigini fakat bir hormonun degerinin yuksek oldugu bu da yumurta tembelligi oldugunu soyledi doktor. Bircok kez yumurtanin buyumesi gerektigi gunlerde bakildi fakat yumurtalarim buyumuyor. Adet duzensizligim yok cogu zaman gunu gunune oluyorum bazen bir iki gun oynuyor o kadar. En son 2 agustosta adet gordum gecen persembe doktora gittim inofolic combi verdi o gunden beri kullaniyorum ve bugune tekrar cagirdi. Bugun de bakti tekrar ve yumurta buyumemis gec buyuyebilir diye persembe gunu tekrar cagirdi. Merak ettigim bu sorunu yasayan arkadaslar var mi? Ne gibi yontemler denediniz ve hamile kaldiniz mi? Tedavi yontemleriniz neler oldu? Yumurtalari buyuten bitkisel tedavi yontemleriniz neler?
Allah isteyen herkese en kisa zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin.
Dogal yolla sogan kuru ve testere sisli aslan pencesiyle bir kerde maydanoz sut buhari yaptim.ayrica bol.dua :)
Tesekkurler cevap icin. Bu bahsettiklerinizi baslamak icin gerekli bir zaman var mi yoksa herhangi bir gun baslanabiliyor mu?
Adet bitimi 2.gun baslayin 1hafta falan yapin sonra birakin yumurtlama donemine denk gelmesin birgun arayla iliski obur adete kadar bu onemli biz kadinlar yumurtlama.gunumuzu kaciriyoruz aslinda cogu zaman insallah rabbim.gonlune gore verir
Amin canım kimseye yaşatmasın Allah 69 xxx triploid sendromu dediler normal yolla gebe kalırsın tek seferlik bi durum dediler bunun için mart ayından beri deniyoruz işteAllah tekrarini yasatmasin. Ama en azindan hamile kalabilmen de cok guzel. Neden kaybettin peki canim belli mi?
Amin cok sagolun. Uygulayacagim bunlari bakalim. Size de saglikli ve kolay bir hamilelik ve dogum diliyorum insallah.
Bal tarçın corek otu kurunu deneyebilirsiniz ben bu ay denedim. Bu kur yumurtanın buyumuseini sağlıyormuş. Ben faydasını gorecegine inanıyorumMerhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim yaklasik 1 yildir cocuk istiyoruz. Bircok kez doktora gittim hormonlarima da bakildi pcos olmadigini fakat bir hormonun degerinin yuksek oldugu bu da yumurta tembelligi oldugunu soyledi doktor. Bircok kez yumurtanin buyumesi gerektigi gunlerde bakildi fakat yumurtalarim buyumuyor. Adet duzensizligim yok cogu zaman gunu gunune oluyorum bazen bir iki gun oynuyor o kadar. En son 2 agustosta adet gordum gecen persembe doktora gittim inofolic combi verdi o gunden beri kullaniyorum ve bugune tekrar cagirdi. Bugun de bakti tekrar ve yumurta buyumemis gec buyuyebilir diye persembe gunu tekrar cagirdi. Merak ettigim bu sorunu yasayan arkadaslar var mi? Ne gibi yontemler denediniz ve hamile kaldiniz mi? Tedavi yontemleriniz neler oldu? Yumurtalari buyuten bitkisel tedavi yontemleriniz neler?
Bal tarçın corek otu kurunu deneyebilirsiniz ben bu ay denedim. Bu kur yumurtanın buyumuseini sağlıyormuş. Ben faydasını gorecegine inanıyorum
Merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim yaklasik 1 yildir cocuk istiyoruz. Bircok kez doktora gittim hormonlarima da bakildi pcos olmadigini fakat bir hormonun degerinin yuksek oldugu bu da yumurta tembelligi oldugunu soyledi doktor. Bircok kez yumurtanin buyumesi gerektigi gunlerde bakildi fakat yumurtalarim buyumuyor. Adet duzensizligim yok cogu zaman gunu gunune oluyorum bazen bir iki gun oynuyor o kadar. En son 2 agustosta adet gordum gecen persembe doktora gittim inofolic combi verdi o gunden beri kullaniyorum ve bugune tekrar cagirdi. Bugun de bakti tekrar ve yumurta buyumemis gec buyuyebilir diye persembe gunu tekrar cagirdi. Merak ettigim bu sorunu yasayan arkadaslar var mi? Ne gibi yontemler denediniz ve hamile kaldiniz mi? Tedavi yontemleriniz neler oldu? Yumurtalari buyuten bitkisel tedavi yontemleriniz neler?
Bende de ayni durum var bende inifolic combi kullandim ilk ay ama olmadi sonra 2 ay klomen catlatma ignesi oldum yine olmadi tabi o arada doktorumun onerdigi vorek otu yagi zeerdecal keten tohumu ve hayt cayi otu da kullandim ama olmadi bu ay tekrar gitim ve kolomenden dolayi yumurtaliklarda kistler olusmus dedi bakalim artik artik sabirla bekliyorum allah buyukturMerhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim yaklasik 1 yildir cocuk istiyoruz. Bircok kez doktora gittim hormonlarima da bakildi pcos olmadigini fakat bir hormonun degerinin yuksek oldugu bu da yumurta tembelligi oldugunu soyledi doktor. Bircok kez yumurtanin buyumesi gerektigi gunlerde bakildi fakat yumurtalarim buyumuyor. Adet duzensizligim yok cogu zaman gunu gunune oluyorum bazen bir iki gun oynuyor o kadar. En son 2 agustosta adet gordum gecen persembe doktora gittim inofolic combi verdi o gunden beri kullaniyorum ve bugune tekrar cagirdi. Bugun de bakti tekrar ve yumurta buyumemis gec buyuyebilir diye persembe gunu tekrar cagirdi. Merak ettigim bu sorunu yasayan arkadaslar var mi? Ne gibi yontemler denediniz ve hamile kaldiniz mi? Tedavi yontemleriniz neler oldu? Yumurtalari buyuten bitkisel tedavi yontemleriniz neler?
Bende de ayni durum var bende inifolic combi kullandim ilk ay ama olmadi sonra 2 ay klomen catlatma ignesi oldum yine olmadi tabi o arada doktorumun onerdigi vorek otu yagi zeerdecal keten tohumu ve hayt cayi otu da kullandim ama olmadi bu ay tekrar gitim ve kolomenden dolayi yumurtaliklarda kistler olusmus dedi bakalim artik artik sabirla bekliyorum allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?