Yumurta tembelliği ve HSG çekimi

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Merhaba arkadaşlar benim konularımı takip eden varsa eğer hala hamile kalamadım. Korunmamama rağmen hamile kalamıyorum 18 aydır evliyim. Birçok Doktora gittim hiçbiri düzgün birşey söylemedi. Son gittiğim doktor gayet bilinçliydi.. Beni alttan muayene etti, yumurta tembelliğim olduğunu söyledi. Zaten adet gecikmesi de cabasıydı. Zayıflamam gerektiğini söyledi ve Rahim filmi istedi. Biliyorum pco çözülmeyecek bişey değil. Ama benimle aynı durumda olan yani pco olup rahim filmi çektikten sonra hamile kalan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

Pco idim. Yumurta tembelligi oldugunu soylemisti dr. Hersey saglam ama komut gitmiyor demisti kabaca, bunu da ilacla (klomenle) yapacagiz demisti dr.
Rahim filmim temiz cikmisti. Tüpler vs..
Ama esimde morfoloji bozuklugu vardi.
Normal yolla olmadi. 2yillik evli idik.
Dondurulmus Tup bebek denedik
pco oldugum icin olusan 48 yumurtadan 6 tanesi 6.gune geldi ve ikizlerim dogdu,kalani donduruldu.
Aşılama/çatlatmayla vakit kaybetmek istemedik. Ilk tup bebek denemesiyle oldu. (Acibadem bulent tiras la)
Dilerim tez zamanda kavusursun yavruna

Fotoğraftaki bebekler sizin mi

Benimde yumurta tembelliğim vardı o ay femara kullandım bu ay hamile kalmazsan rahim filmi çektireceksin dedi o ay hamile kaldım adet düzensizliğimde vardı. Filmi çektirin duruma göre klomene başlar veya baska bir yol izlersiniz bende doktor doktor gezdim kimse bana yumurta tembelliğin var demedi en aon doktorum çare buldu insallah sizinde bir an önce çözülür stres yapmayın 23. Ayda gördüm ikinci çizgimi allah sabır versn

bnde pcoluyum 56 kiloydum ama yinede kilo verrsem hamile kalabilecegimi bicok yerden okudum 50 ye dustm 3 ayglukofen innofolic ve klomen sonunda hamile kaldm uzun sure ugrastm yumurta tembellifi var usg de bile gorunmuyodu yumurtalar cok zayfti

Çok çok teşekkür ederim bende bugün çektim rahim filmi temiz çıktı şükür ki eşimin testleri de temiz dilerim Allahtan isteyen herkese nasip etsin

Amin inşallah teşekkür ederim sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah

Aynı durumu Ben de yaşıyorum doktor doğru düzgün hiçbir şey söylemiyor kistin vardı beş santim diye ay doğum kontrol hapı kullandım bugün büyük kistimin geçtiğini söyledi adet olunca tekrar yumurta takibi yapacağız yine dedi polikistik oversin yumurta tembelliğin var dedi ne yapacağomı bilmiyprum rahım filimi istemedi ama umarım rabbim ikimizide müjdeler en yakın zamanda

İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…