Yumurta tembelligi tedavisi olanlar yardım...

Naazzli58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
304
Puanlar
103
Merhaba arkadaslar.

22 yaşındayım bir senelik evliyim hic korunmadik ve bebeğim olmadı ocak ayında doktora gittim ve yumurtalık tembelliği var dedi 8 kilo ver bir senen dolsun olmazsa gel dedi olmadi.
Ki ben kendimi bildim bileli benm adetim cok düzensiz yani hangi kiloda olursa oluyum evlendikten sonra doktor ilaç verdi bi kac kez onun dışında bir iki kez regl oldum ilaçsız o da düzensiz yani 1 hafta arayla veya cok uzayan regl kanaması felan neyse cok uzattim
23 ünde randevum var kendimde değişi
hisler hissediyorum ama ihtimal verip ümitlenmek istemiyorum hamilemiyim diye...
Bu arada ocak ayında gittigimide 8.15 felan çıktı bhcg değerim doktor şaşırdı ama 48 saat
Sonra sıfırlandı maalesef kimyasal oluyor galiba bu.
Yani hamile kalabildigimimi gösteriyor su an bu? Ve yumurtalık tembelliği tedavisi nasıl oluyor

Kimse yokmu bakıp cevap yazmadan çıkanlar olmus:)

Bende seninle aynıyım 21 yaşındayım 2 yıldır evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ilaçsız adet olamıyorum sağ yumurtalığımda pkosum sol yumurtalığımda da dermoid kistim var ben bilinçsiz doktorlar yüzünden doğum kontrol kullanıp erime sağlanmaya çalıştı ama şuanki doktorum erimeyen kistim olduğunu sağ yumurtalığımda da tembellik olduğunu ama onunlada hamile kalabileceğimi söyledi. İlk olarak rahim filmi çektiricem perşembe günü sonrasınj doktorum belirleyecek. Allah ım inşallah nasip eder sanada banada ve tüm isteyenlerde.

Amin inşallah canım allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize
Benim bi sene dolmasına iki ay var darbe geliniyim
Ama haftaya doktora gittiğimde bir senem doldu diyecem artık çünkü beklemek cok zor boyle tedaviye umarım inanıp baslar

Kesinlikleee ama iyi bi doktora git sakın ihmal etme çok araştır Rabbim nasip edecektir herkese inşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun düğününde

Kesinlikleee ama iyi bi doktora git sakın ihmal etme çok araştır Rabbim nasip edecektir herkese inşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun düğününde
Cok iyi bi doktor olduğuna inanıyorum bu üçüncü doktorum çünkü ilk olan bana hic bsy anlatmadi bebek tedavisi olacakmı diye sorduğumda dalga geçer gibi kahkaha atti duphaston verdi bir hafta içtim ama gel bide bana sor yataktan kalkmayi bırak hic bi yerimi oynatamadim kaldırmadı herhalde bünyem bilmiyorm gitmedim daha oraya çünkü oyle bi konuştuki hastane kapısından çıkar çıkmaz ağlamaya başladım ikincisi bana sen git kilo ver sana ilaç versemde fayda etmez kilo vermedn gelirsen başlamam ne kadar geçerse geçse dedi sanki 20 kilo fazlaligim var obezite gibi ama bu doktor cok olumlu konuştu ilaç vermeden önce yinede bi kan testi yapıyım bilemezsin dedi ve kadının içine doğmuş gibi gerçekten gebelik çıktı ama ne yazıkki kimyasaldı: (

Doktorlar malesefki hiç vicdanlı olamıyorlar bende sonunda doktorumu buldum Allah nasip ederse devam edeceğim. Kilo banada diyor hem kist ve pko yapar kilo diyor hem vermen gerek diyor keşke verebilsek ama olmuyor Rabbim inşallah tedavilerimiizşn başarı ile sonuçlanmasını nasip eder ben perşmebe ilk adım olarak rahim filmi çekileceğim bakalım sonra ne olacak

Umarım cok iyi geçer bekliyorm haberlerini

Kizlar bende 7 aylik evliyim cok gecikmem olmuyor ama gri kesici gbi ilac ucince duzenim bozuluyo doktra gtmistim bana duzem icin dogum kontrol hapibverdi 1 ay kullndim sonra ikinci kutuya baskadim 3 gun ictm 3 gun unuttim evde olmadgm icin yine adet oldum yani bir hafta arayla adet oldum . bugun yeniden gdecegm doktora bakalim bu sefer ne diyecek

Evet kistlerim yüzünden altı ay kullanmış biri olarak sizi anlıyorum o kadar düzenziz değilse doktor neden verdi doğum kontrol hapını ben ilaçsız adet olamıyorum ve kistlerim erir diye verdi oysaki bilinçsiz doktorum kistimin erimeyen kistlerden olduğunu atlamış. İnsan bebek sahibi olmak isterken doğum kontrol hapı içince çok kötü oluyor inşallah hepimiz doktorlarımızdan iyi sonuçlar alırız doğum kontrol haplarını saatinde içmelisinki hem faydasını göresin hemde adetin düzenli olsun ihmal etme sakın

Çocuk istemiyormusun neden doğum kontrol hapı kullaniyosn

Canim 1 ay duzenszligim oldgu icin verdi benim adet olanayinca 3 santim gbi kucik kistlerim olusuyor bende ikinci kutuya istereyek baslamdm unutunca yine adet olmustum. Agri kesici ilac icince kesiyor beni bugun gttom bakti gayet normal olmasi gerektgi gbi hatta bir tarafinda fazla yumurtlama var dedi takip et adetini 2 ay sonra yine gel dedi

Doktor adet duzensizligim icin verdi 1 ay kullndim baska kullanmak istemedim biraktim
Banada bir kutu verdi gelsinde siskinligim insin hem biraz stressimi atiyim diye o ay hic bebek düşünmedim o kadar rahatladimki ondn sonra hic düşünmemeye gayret ettim söylemesi ayıptır ozmn ilişki nasl bsy olduğunu anladm daha önce bebek düşünürdüm hep ilişki esnasında hic bi anlamı yok bu ilişkinin derdm
Bu arada evlimisiniz

Evet canim evliyim evli olmasam bebek dusunemem zaten bu bana ters birsey. Anladim canim bende sislik gbi bir durum yok olmuyo zaten fazla yumurtlamam varmis normalde gecikmem olmuyor dedigim gbi majezik kullndm bi paket o bodu beni bugun de kontrole gttm gayet normal sukur

Yok yanlış anlamayın profilinizde nişanlı yazıyor evlenmeden önce bende doğum kontrol kullanmstm sizde kullanabilirsiniz diyecektm o yuzden sordum siz sürekli adetmi oluyorsunuz ondanmi düzensiz ben ilaçsız adet olamıyorum gibi bsy senede bir iki defa anca

Nisanli kalmistr unuttum ben onu 7 aylik evliyim bu arada. Yok canim ben gecikmem oldu 1 ay agir kesici kullndgm icin ondan vermisti ama suan kullanmiyorum yok ben oluyorum adet sadece agri kesici veya baska ikac icince gecktrme cokz oluyo bende ama ilac kullninca problem olmuyo. Zaten bugun kontrole gttim baktm hc br sorun yok dedi kucuk kucuk kistlerim var benim hep kayboluyo bazen geliuo ama zararsiz kisteler cunku cok kucukler ve yumurtalamam sol tarafimda fazla gorundu normal dedi birsey demedi sukur bakalim olunca bittikten sonra 1 yada 2 ay icinde yine gtcem

İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım herkesin durumu farklı anlıyorum seni bende yarın gideceğim işte rahim filmine bakalım ben ne durumdayım sonrası içinki tedavim nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…