• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta tembelliği sorunu olanlar var mı???

kumtanesi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2
0
36
Muğla
arkadaşlar adetlerim ilk olmaya başladığım dönemden beri düzensiz iki ay düzenli olursa üç ay olmuyo. doktara gittim yumurta tembelliği dedi ilaç verdi şu an bekar olduğum için bi tedavi olamıyormuş. aynı sorunu yaşayan varmı ? bu hastalığın bitkisel yöntemlerle çözülebileceğini duymustum deneyen olduysa yardımcı olabirmisiniz? ilerde hamile kalamamaktan korkuyorum:(

geçmiş olsun canım bende aynı sorun var 27 yaşındayım 10 yıl oldu evleneli şimdiye kadar bunun için 3 ayrı doktara gittim sonuç olumsuz horman testleri yapıldı fakat birşey çıkmadı bende artık bıraktım ne zaman olursam insan bunada alışıyo
çocuk meselesine gelince normal her ay düzenli adet olan birne göre senin şansın düşük olabilir ama merak etme doktorunun vericeği ilaç sayesinde hamile kalırsın benim 2 tane kızm var bu arada

öncelikle içimi rahatlatan cevabınız için çok teşekkür ederim. inşallah ilerde bende çocuk sahibi olabilirim. adet olamamak kötü olsada hamile kalabilme ihtimali çok güzel... bu arada soğan kürü diye bişey varmış denedinizmi hiç oldukça faydalıymış

öncelikle içimi rahatlatan cevabınız için çok teşekkür ederim. inşallah ilerde bende çocuk sahibi olabilirim. adet olamamak kötü olsada hamile kalabilme ihtimali çok güzel... bu arada soğan kürü diye bişey varmış denedinizmi hiç oldukça faydalıymış

önemli değil canım yerimseniben bu sorun senin hamile kalmanı belki zorlaştırır o kadar yoksa hamile kalamzsın diye birşey söz konusu değil
soğan kürünü hiç denemedim denemeyide hiç düşünmüyorum ben alıştım artık ve pes ettim boshayallersmile

Back