• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta tembelliği, Pcos, hormonal bozukluğu olanlar ilaçsız tedavi buldum

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.511
2.966
333
Merhaba arkadaşlar ben Allah rızası için yardım etmek niyetiyle yazıyorum çünkü bu rahatsızlığı olanlara doktorlar yan etkileri olan başka ilaçlar veriyorlar . Bir yer onarilirken bir yer bozuluyor. Ben normalde ağrı kesici olarak bile ilaca karşı bir insanım o yüzden yumurta tembelliğim için de dogal tedavi arayışına girdim . Neyse . Tvlerde çok ünlü bir prof.var kendisi testere dişli arslan pencesi bitkisini kadınlar için mucize olduğunu sürekli dile getiriyor. Şimdi adını vermeyim çünkü reklam yaptı denmesin çünkü kendi de bu doğal bitkilerin satışını yapıyor. Neyse ben bu bitkiyi ayda 10 gün sabah akşam kullandım ve test yaptirdigimda lh FSH oldukça düşmüştü . Hep yüksek çıkıyordu. Ben bekarım yaşım da 33 . İlerisi için hep endişeleniyordum ama artık mucize gibi bir tedavi buldum hem de ilaçsız . Allah'a şükürler olsun . Ama bunun dışında yürüyüş ve doğal beslenmeyi hayat tarzı haline getirdim . Bir yere gideceksem araba değil yürüyüşü tercih ederim mesela . Şekersiz ve doğal beslenme yapmaya çalışıyorum. Bir de oruç tutmak da hormonlara etkisi çok büyük dediler bu ay haftada iki gün oruç tuttum çok yemeden. Bunların da etkisi olmuştur illaki ama siz sadece testere dişli arslan pencesi bitkisini bir deneyin derim . Allah şifa versin herkese

Back