Bana ilaç vermedi alttan muaynedeb sonra kahverengi akıntı geldi daha adet olmadımCanım benim de yumurta tembelliğim yani pcos vardı bu ay Klomen kullandım ayın 11 de gideceğim doktoruma bakalım ne olacak 7 ay denedim olmadı 1 ay yumurta takibi yaptık yumurtam asla büyümedi inşallah klomen ile hamile kalırım
Bende aynıyım canım 58 gün oldu hala adet olmadım ve bende 28 Şubat'ta muayene oldum ve doktorum progestan fitil verdi adet olmam için dün bitti adet olmayi bekliyorum eğer yoksa gebelik doktorunla görüşüp ilaç alabilirsinBana ilaç vermedi alttan muaynedeb sonra kahverengi akıntı geldi daha adet olmadım
Gebelik olsaydı 28 şubatta belli olmazmıydıBende aynıyım canım 58 gün oldu hala adet olmadım ve bende 28 Şubat'ta muayene oldum ve doktorum progestan fitil verdi adet olmam için dün bitti adet olmayi bekliyorum eğer yoksa gebelik doktorunla görüşüp ilaç alabilirsin
Hayır vermediPcos vardı ama ben her ay 3 4 gün gecikmelide olsa adet oluyordum.
Gecikmeleriniz için ilaç vermedi mi size?
Aslında vermesi gerekiyordu. Kocaeli'nin neresindesiniz kendi doktorumu önerebilirimHayır vermedi
KartepeAslında vermesi gerekiyordu. Kocaeli'nin neresindesiniz kendi doktorumu önerebilirim
Bende oradayım. Aktif Hastanesi-Hilal Bayram. Biraz ters kalıyor bize ama çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim. Şehir hastanesi ve Umuttepe'de sonra ilaç gibi geldiKartepe
Evet olurdu ben kan verdim o gün negatif çıkınca ilaç verdi doktorumGebelik olsaydı 28 şubatta belli olmazmıydı
Umuttepe’de hangi doktorda tedavi oldunuzBende oradayım. Aktif Hastanesi-Hilal Bayram. Biraz ters kalıyor bize ama çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim. Şehir hastanesi ve Umuttepe'de sonra ilaç gibi geldi
Hayal Uzelli ama kendisini görmedim asistanları ilgileniyordu bir de tam tedavi oldum diyemem çünkü asistanların tavırları çok rahatsız ediciydi ağlayarak kan tahlili verdim bir daha oraya gitmedimUmuttepe’de hangi doktorda tedavi oldunuz
Ben Umuttepe’de Emek Bey’e gitmeyi düşünüyorum tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu söyleniyor. Birde rapor çıkarma hakkımız olduğundan dolayı tüp bebek raporlu olabiliyormuşHayal Uzelli ama kendisini görmedim asistanları ilgileniyordu bir de tam tedavi oldum diyemem çünkü asistanların tavırları çok rahatsız ediciydi ağlayarak kan tahlili verdim bir daha oraya gitmedim5 6 ay kadar tedavi meselesini rafa kaldırdım sonra görümcemin tavsiyesiyle şu anki doktoruma gittim çok memnunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?