• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta tembelliği olup hamile kalan varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

414141i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
85
6
1
23
59 gündür adet olmuyorum 28 şubat alttan muayne oldum doktor yumurta tembelliği var dedi daha adet olmadım gebelik varmıdır

Canım benim de yumurta tembelliğim yani pcos vardı bu ay Klomen kullandım ayın 11 de gideceğim doktoruma bakalım ne olacak 7 ay denedim olmadı 1 ay yumurta takibi yaptık yumurtam asla büyümedi inşallah klomen ile hamile kalırım

Benim de Pcos vardı 1yıl hamile kalmak için uğraştım sonra doktor değiştirdim incir kürü yaptım o ay hamile kaldım 🙏isteyen herkese nasip olsun

Canım benim de yumurta tembelliğim yani pcos vardı bu ay Klomen kullandım ayın 11 de gideceğim doktoruma bakalım ne olacak 7 ay denedim olmadı 1 ay yumurta takibi yaptık yumurtam asla büyümedi inşallah klomen ile hamile kalırım
Bana ilaç vermedi alttan muaynedeb sonra kahverengi akıntı geldi daha adet olmadım

Pcos vardı ama ben her ay 3 4 gün gecikmelide olsa adet oluyordum.
Gecikmeleriniz için ilaç vermedi mi size?

Bana ilaç vermedi alttan muaynedeb sonra kahverengi akıntı geldi daha adet olmadım
Bende aynıyım canım 58 gün oldu hala adet olmadım ve bende 28 Şubat'ta muayene oldum ve doktorum progestan fitil verdi adet olmam için dün bitti adet olmayi bekliyorum eğer yoksa gebelik doktorunla görüşüp ilaç alabilirsin

Bende aynıyım canım 58 gün oldu hala adet olmadım ve bende 28 Şubat'ta muayene oldum ve doktorum progestan fitil verdi adet olmam için dün bitti adet olmayi bekliyorum eğer yoksa gebelik doktorunla görüşüp ilaç alabilirsin
Gebelik olsaydı 28 şubatta belli olmazmıydı

Bende Kocaeli kartepedeyim. Hemşerilerime selam olsun 😂 Bendede yumurta tembelliği var yani pcos. 2 ay çatlatma tedavisi denedik konak hastanesi Erkan Türköz ile. İlk ay klomen kullandım yumurtalarım büyümedi. İkinci ay letu kullandım letu ile 13. Günde 20 mm yumurtam oluştu ama gebelik olmadı ne yazıkki

Umuttepe’de hangi doktorda tedavi oldunuz
Hayal Uzelli ama kendisini görmedim asistanları ilgileniyordu bir de tam tedavi oldum diyemem çünkü asistanların tavırları çok rahatsız ediciydi ağlayarak kan tahlili verdim bir daha oraya gitmedim 🤦🏻‍♀️ 5 6 ay kadar tedavi meselesini rafa kaldırdım sonra görümcemin tavsiyesiyle şu anki doktoruma gittim çok memnunun 🩷

Hayal Uzelli ama kendisini görmedim asistanları ilgileniyordu bir de tam tedavi oldum diyemem çünkü asistanların tavırları çok rahatsız ediciydi ağlayarak kan tahlili verdim bir daha oraya gitmedim 🤦🏻‍♀️ 5 6 ay kadar tedavi meselesini rafa kaldırdım sonra görümcemin tavsiyesiyle şu anki doktoruma gittim çok memnunun 🩷
Ben Umuttepe’de Emek Bey’e gitmeyi düşünüyorum tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu söyleniyor. Birde rapor çıkarma hakkımız olduğundan dolayı tüp bebek raporlu olabiliyormuş

Bende de pcos var düzenli adet olamıyorum doktor bana letrozol yazmişti ben onunla birlikte integramdaki bir gebenin günlüğünun ovülasyon testi magnezyum ve inolac olan takviyesini kullandim ilk ayda hamile kaldim ama düsük oldu malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back