Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta tembeligi olupda hamile kalan varmi bakarmisiniz kizlar =((
Benim yakın bir arkadaşımın yumurta tembelliği vardı . İlk çatlatma iğnesinden sonra Allahın izniyle hamile kaldı suan oğlu 1 yaşında . Hatta onun adetleri de çok düzensiz . Sizde var mı düzensizlik. ?
Benim yakın bir arkadaşımın yumurta tembelliği vardı . İlk çatlatma iğnesinden sonra Allahın izniyle hamile kaldı suan oğlu 1 yaşında . Hatta onun adetleri de çok düzensiz . Sizde var mı düzensizlik. ?
selam kızlar benimde düzensizliğim var bir yıldır bebek istiyoruz 2 yıllık evliyim her ay hayal kırıklığı çok zor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç 0 düzenleyici verdi doktorum onu kullnadım 3 ay onun üzerine biraz daha iyim adetimin 2. günü yarın gidicem bakalım ne diyecek her ay stres sıkıntı üzüntü elimde olmadan kaptırıyorym kendimi başka ne yapmam gerekior hamile kalabilmek için bilmiyorum