yumurta takibine başlıyacağım beni neler bekliyor bilen varmı?

sedasirin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
11
0
36
Sakarya
önümzdeki ay yumurta takibine başlayacagım ne olacak bilmiyorum.bu sitede yeniyim.merak ettim sizlere sormak istedim arkadaşlar.yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

hiç bilmiyorum valla adet olunca gidicem doktor sadece başlıcaz dedi yumurta takibi heralde ama nasıl olcak bilmiyorum

adetim düzensiz evet 2,5 yıllık evliyim bu zamana kadar korunmadık olmadıda rahim ilmi çektirdik 2 gün önce tıkanıklık yok dedi ama intihaplı bir hastalık geçirmişim rahimi etkilemiş sanırım öyle dedi adet olunca gel dedi.eşimde sorun yok.her ay adet oluyorum ama işte günü hiç tutmuyor.sizin çocuk varmı yada düşünüyormusunuz.

canim yanlis bilgi vermeyim ama tahminim seni adetinin 3 günü cagiracak va kan alicak hormon degerlerine bakicak sonrada yumurtlama tarihini saptaya calisacak bunu bilmek icin adetinden sonra seni kontrollere cagiracak yumurtanin gelisimini takip edicek sonrada bi sorun saptamassa sana bugün yumurtlama günün iliskiye girebilirsin dicek tahminim. ben ilk bebegimi kaybettim dogumdan sonra simdi takrar düsünüyorum ama benim adetimde düzenli degil.

canım dr.un daha önce bazı tahliller istemediyse adet döneminde tahlil yapacaktır..
sonra ben de yaptırdığım için biliyorum bu kısmı..))
Adetin bitiminden sonra 2 günde bir çağıracak..maalesef çatlayana kadar su içeceksin ve karnından ultrasonla bakılacak..ve bu takip yumurtaların büyüyüp istenilen boyuta gelene kadar devam edecek..bu süre senin yumurtlama sürene göre değişir tabi..yumurtalar istenilen boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yapacak ve ertesi gün tekrar gideceksin oluşan yumurtalar çatlamışmı diye yine bakılacak..eğer çatladıysa ilişki günleri verilecek..Bana bundan sonra bir de progestan kapsül vermişti..
yani korkulacak birşey yok rahim filminden defalarca kez iyidir..tek sıkıntı su içtikten sonra bastırarak ultrasonla bakılması oracıkta kaçıracakmışsın gibi geliyor..
herşey gönlünce olsun..

şimdiden teşekkür ederim cevap larınız için.adetimin 2 günü çagırıyor benim doktor bu ay da öyle gittim çünkü niye bilmiyorum.tahlilleri ben yaptırıp götürcem hasta olunca.sonuca ulaşalım da diyorum nasıl olursa olsun ama işte insan meerak ediyo.bide bana bi hap verdi bu ay eşimle beraber içiyoruz ne için olabilir tetradox diye.rahimim de intihap gördü ondan mı acaba bilmiyorum ilişki de yasak dedi ama rahim filmin den sonra hamile kalabilirsin dedi hem.çok kafam karıştı bu ay benim ne olcak böle bilmem. sizin varmı bilmiyorum ama allah isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın inşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…