Gebeliğe Hazırlık yumurta takibinde 25 mm olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dilem_sed

Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
540
949
303
İstanbul
selam kızlar klomet ve estofem sonrasında yumurta takinde 4 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktor 25 mm dedi güzel ve falikul dedi hemen çatlatma iğnesi vuralım dedi ve vurunduk ama merak içindeyim site içerişinde 19-22 mm için çatlatma iğnesi için en uygun zamn olduğunu 25 mm için geç mi lütfen yardım edin ?
çatlar mı çatlamaz mı?

Benimde bu ay klomensiz 14.gun 23mm buyudu hemen catlatma ignesi yapildi doktor cok iyi dedi buyuklugune kacinci gun gitmistin doktora

Benimde bu ay klomensiz 14.gun 23mm buyudu hemen catlatma ignesi yapildi doktor cok iyi dedi buyuklugune kacinci gun gitmistin doktora

Adet ilk gün alinirsa 11. Gün gittim aynı gün vurundum Pazartesi yani çarşamba günü yumurta aki kıvamında akıntı geldi inşalla h catlamistur

geçen yıl klomenin ilk ayında benimde iki tane idi 19-25 ikisi de çatladı ama kimyaal gebelik geçirdim

Yani kiste çevirmez inşallah canım bende çok umutluyum ama

Peki nekadar zamanda gebelik cikar

Peki kaç gün oldu sata ne kadar var canım belirtilerin varmı
Bugun igneden sonraki 10.gunum canim reglim 16.gun geldi 3catlatma ignesinden sonrada bu 4.kullanisim belimde bacagima vuran bir agri var goguslerim sis ama bunlar igne olunca hep oluyordu ignenin etkisiyle heralde icinde hcg oldugu icin. Senin ne kadar kaldi

Bugun igneden sonraki 10.gunum canim reglim 16.gun geldi 3catlatma ignesinden sonrada bu 4.kullanisim belimde bacagima vuran bir agri var goguslerim sis ama bunlar igne olunca hep oluyordu ignenin etkisiyle heralde icinde hcg oldugu icin. Senin ne kadar kaldi

Benim daha 1 hafta oldu hicbir belirti yok belirtilen ne asiri ağrı daha 12 gün daha var sata umut diyerek bekliyorum bakalım inşalla h tutar canim:dua: test yapmak istemiyorum yazılanlara istinaden

Back