• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta takibim

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
IMG_3545.JPG
Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün 8:00 da yumurta toplamam var .
10 günlük yumurta takibini foto olarak atacam , acaba kaç yumurtam olmuş ,ohss riski var mı diye maalesefki doktorlar hiç bilgi vermiyor o kadar sinirliler ki birşey sormaya cesaret edemiyorsun belki burda birileri aydınlatır beni

Valla sana yardımcı olabilecek bilgiye sahip depilim. Ama dilerim yaradan Allah bian önce gönlündekini nasip eder :dua:

Valla sana yardımcı olabilecek bilgiye sahip depilim. Ama dilerim yaradan Allah bian önce gönlündekini nasip eder :dua:
Allah razı olsun şuan ilk msj beklemiyordum kimseden , bu saatte attınız bana yardımcı olamam diyorsunuz ama bu msjınız bile bana çok iyi geldi ,bilin istedim

Allah razı olsun şuan ilk msj beklemiyordum kimseden , bu saatte attınız bana yardımcı olamam diyorsunuz ama bu msjınız bile bana çok iyi geldi ,bilin istedim
Bnde bu yoldayım. Yani bebek istiyorum tedavi görüyorum. Bnde fare gibi buralarda geziniyom bilgilenmek amacıyla.
Kim evlat için uğraşıyosa Rabbim bir beklerken 2 versin inşallah

Amin senin ne sorun tüp bebek mi
Bnm pko cnm.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
1,5 yıl önce 3 ay klomen ovitrelle kullandom. Olmadı.
1 aydır tekrr basladım. Bugün adet oldum. Pzt rahim filmi çektircem. Ondan snra aşılama fln sanırım.

Eki Görüntüle 1981127 Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün 8:00 da yumurta toplamam var .
10 günlük yumurta takibini foto olarak atacam , acaba kaç yumurtam olmuş ,ohss riski var mı diye maalesefki doktorlar hiç bilgi vermiyor o kadar sinirliler ki birşey sormaya cesaret edemiyorsun belki burda birileri aydınlatır beni
Bence orda yaklaşık büyüklükleri yazılmış. Sayıları yok güzelim sayı da toplandiktan sonra lokal anestezi ise hemen söylerler genel anestezi ise ayildiktan sonra ara sor yine söylerler telaş yapma. Doktorlar seni yönlendirecektir. Ters olsalar da yumurta toplama da ters olmazlar inan ;)

Acaba
Toplandiktan sonra soyleniyor..
ben 24 günde bir regl oluyorum oyüzden erken yumurtluyorum 10. Günü gibi bana söylenen adetin 2. Günü gel kontrol edelim sonra 5. Gün ilaclarını al ve 5 gün kullan yumurta takip edicez ama ben zaten 10. Gün ilac kullanıyo oluyorum 11. Gün doktora gittiğimde coktan catlamıs olmaz mı? Buarada hicbir sıkıntım yok kist tıkanıklık yumurta tembelliği vs

Back