Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah olur bir gun esinizde gittimi doktorabenim de geçen ay iki tane oluşmuştu 19 ve 20 mm ama malesef kalamadım
evet onun sonuçları gayet iyi bugün adetimin 3.günü doktoruma gittim tekrar. İlk klomen ve iğne tedavimdi geçen ay. Bu ay dinlenme verdi. Yeter ki stres yapmayın akışına bırakın dedi. Ben geçen ay çok stres yaptım yani iğneyi olduğum günden itibaren gün sayıyordum test yapmak için. Ondan olmadı belki de. Size tavsiyem kafanızdan atın... Ben bu ay öyle deneyeceğim olmazsa yine klomen ve iğne tedavisine devam edeceğiz.Insallah olur bir gun esinizde gittimi doktora
Kendiliğinden mi çatladi yoksa igne mi kullandınızbenim de geçen ay iki tane oluşmuştu 19 ve 20 mm ama malesef kalamadım
İğneyle canımKendiliğinden mi çatladi yoksa igne mi kullandınız
Ben de folik asit olarak inofolic combi kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. Ama ben de pko da var tabi haliyle zaman alacak gibi duruyor ...Innofolic ictigimden umutlaniyorum arkadasim ilk ay innofolicle hamile kaldi ama olmasa da yapack bisey yok daha once sikintisiz ilk ay da hamile kalmistm neden boyle oldu anlamadm
Bende de var cnm yumurtan buyuyo mu pekiBen de folik asit olarak inofolic combi kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. Ama ben de pko da var tabi haliyle zaman alacak gibi duruyor ...
Yumurtan buyuyo mu canimBen de folik asit olarak inofolic combi kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. Ama ben de pko da var tabi haliyle zaman alacak gibi duruyor ...
canım geçen ay büyüdüler klomenle ama ondan önce açıkcası pek de bilgim yoktu hani deniyorduk öyle yumurtlama günlerim 19.günde filan demişti doktor. Geçen ay da klomenle iki tane büyüdü biri 19 biri 20 mm. 17.günde çatlatma iğnesi olmuştumYumurtan buyuyo mu canim