- 27 Mayıs 2009
- 1.244
- 253
- 323
- 36
Merhaba kızlar. 8 aydır evliyim. 4 aydır da çocuk düşünüyorduk ama kısmet olmadı. Daha önce kontrol için gitmiştik sorununuz var mı diye önceden baktırdık. Eşimde de bende de yok. Sadece hipertiroidim varmış. 4. Ayın sonunda tekrar gittik bizi görünce hemen tedaviye mi geldiniz dedi. Hayır dedik baktı ultrasonla isterseniz tedaviye başlayalım beklemek istemiyorsanız dedi. Acaba özel hastane olduğu için mi böyle aceleci davrandı , anlayıp dinlemeden bir şeye girmekten de korkuyorum.Bu arada hipertiroidim için de ilaç yazdı dahiliyeci. Diane 35 verdi kadındoğumcu. Küçük bir kis var o varken tedavi işe yaramaz ilacı kullan Adetin 2. Günü gel dedi. Haftaya adet zamanım. Ne yapacağını detaylı konuşamadık bir kart verdi tarihler yazılı. Yumurta takibi sanırım. İnternetten araştırdım biraz vajinal ultrasonla bakıyo galiba endişeliyim. Acaba akışına mı bıraksam gitmesem mi diyorum. Bir yandan da çatlatma iğnesiyle çoğul gebelik yaşayan birçok insan duydum. Aklım çok karışık yaşayanlar bilenler varsa bir aydınlatın beni rica ediyorum.