Yumurta Takibi yardım lütfen!!!!!

inşallah bebişin gelirde bunların hiç birine gerek kalmaz tatlım.Bende işte ilk iğne tutmadı regliden sonra tekrar gidicem ikinci iğne vurulacak beklemedeyiz yani canımcım.Artık bebiklerimiz gelsin ya

Dur Bakalım yapma böyle zamanı var galiba cerencim ne yaparsan yap zamanı gelince bebislerimiz bizimle olacak Allah büyük dün doktoru beklerken oda da bi hamile vardı 6 sene çocuğu olmamış 2 kez tup bebek denemiş olmamış sonra bırakmış hamile kalmış kendiliğinden hiç takmayın diyor ne kadar takarsak o kadar erteliyormuşuz bir de saraçoğlunun kürlerini dene dedi ben denedim o ay hamile kaldım dedi

canım ne kadardır bebek istiyorsun bende bu ay yumurta takibi yaptırdım ilk takipti doktorum sana söylendiği gibi bir yumurtam olduğunu geliştiğini söyleyip 3 gün üst üste değerlendirin dedi cuma gitmiştim salı tekrar çağardı yumurtan çatlamış dedi adet olursan beni ara dedi bekliyorum şimdi nasib kısmet 3 gün var adete bakalım
rabbim bütün isteyenler hayırla sağlıkla nasib etsin

takmamak elde değilki.Nasıl takmıyorlar inan ben yapamıyorum acaba takip altında olduğum için mi böyle hep aklımda diyorum kendi kendime ama zamana bıraksakta sorun var sonucta o zamanda ne belli olacağı.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Bende incir kürünü deniyeceğim bakalım belki bir faydası dokunur canım

Hadi inşallah kırmızıları görmessinde güzel haberler verirsin bize canım olmazsa da sağlık olsun başka ay a inşallah deriz Allah büyük

Doktorun kim canm.hangi ilde.paylasmak istemezsen ozelden cvp vere ilirmisin.bende dr ariyorum

Kızlar benim sağ overde polikistiğim var reglym hep düzensiz 11. Aya girdim hamile kalamadım bu ay doktorum kolmen ve yumurta takibine başlattı bugün muayene için gittim ultrasonda 2 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi klomen etkisini göstermiş dedi bu ay hamile kalmazsam 2 ay ilacın dozunu arttırcakmışız 3 ay böyle deneyelim olmazsa iğne yapıcaz dedi haftaya tekrar muayeneye gideceğim bakalım sizin ne oldu kızlar var mı bir gelişme ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…